Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson dropper de billige mobiler

Sony Ericsson dropper de billige mobiler

Det er ikke muligt at tjene penge på de basale telefoner, så nu vil Sony Ericsson satse hardcore på smartphones.

Nu vil Sony Ericsson gå helhjertet ind på smartphone-markedet, og stoppe med at producere de billigere telefoner.

Det sker efter et regnskab for 1. kvartal netop er blevet offentliggjort,  med et svind i netto-indtjeningen på hele 48 procent i forhold til sidste år.

Samtidig er omsætningen faldet med 19 procent, og antallet af solgte telefoner er faldet med 23 procent.

Nu vil Sony Ericsson så sadle om, og satse på smartphones, og på at blive verdens førende leverandør af Android-baserede smartphones. Den nuværende markedsandel skal øges fra 14 til 25 procent indenfor de næste tre år, er målsætning.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Aske Lau Kaiser 25-04-2011 19:40:39

Øv... jeg kunne godt lide Sony Ericssons billige mobiler! Jeg har selv en meget billig Xperia X8, og den er jeg meget glad for!

0 0
JSK 22-04-2011 10:57:32

Glimrene ide. Flere og flere vælger jo smartphones i dag, så hvorfor satse på alt det som ikke er blevet købt.

Jeg tror at hvis S///E skal vinde flere kunder, skal de som de første hoppe ud af det der med "overflade skin", og istedet producere design messigt fede SonyEricsson mobiler, med gode specs, Dual-core processor, HDMI udgang, fabelagtig batteritid osv. på en ren Android platform - Det køre bare bedre, også slipper forbrugerne for at vente når der kommer nye opdateringer. Så skulle de lave et lille enkelt program, med "ET" vindue med 2 knapper, Opdater eller Gendan, og slut færdig. Enkelhed er opskriften på succes i 2011, se bare iPhone, det bliver jo ikke meget nemmere, og forstår ikke andre kan se det.

Jeg har også Galaxy S, og er meget tilfreds. Men at opdatere igennem Kies, ja bare få det til at virke har været en kamp, så nu opdatere jeg igennem Odin, men software som jeg selv finder på nettet. Sådan burde det jo ikke være.

0 0
Aske Lau Kaiser 25-04-2011 19:49:01

JEG kan nu godt lide deres skin... jeg syntes at det er nemmere... ligesom HTC Sense... og flottere... og jeg kan faktisk ikke så godt lide ren Android... MEN ANDROID 3.0 ER VIRKELIGT FEDT... bare det kom til mobiler! ;-)

0 0
Mike Wazowski 22-04-2011 00:36:21

at lave nogle ordentlige telefoner...
Xperia Arc, Neo og Pro er helt klart et skridt i den rigtige retning. x10'eren var nu også meget fed, MEN den havde kun Android 1.6 (i en evighed) og dét er et af SE's problemer... Der er altid et MEN!

i x10 og følge var det Android 1.6
i de foregående modeller var det Symbian der (misforstå mig ikke) var et godt gedigent mobil OS bare old gammelt og det havde virkelig brug for en overhaling... Og det må man sige det har fået (af næsten alle andre OS) og nu er det højest sansynligt en død hest.

ellers har det været en for lille processor som f.eks Xperia X2 der ikke rigtig var den opgradering efter X1'eren som den skulle ha' været.

Og i den nye række af mobiler er det (og det her står selvfølgelig for egen regning) for lidt intern hukommelse... 320 MB det er fame ikke meget. Well det er for lidt til mig... har i øjeblikket en SGS og den har 8GB (har i øjeblikket 16GB kort i) og det er ikke nok... har stadig en masse film og musik jeg gerne vil ha lagt ind... så næste køb bliver et 32GB kort.

Som sagt altid et MEN... Måske ikke en deal breaker for nogen, men det er det for mig og sikkert også en del andre. Så, SE få det på plads så har i en kunde her... for jeres telefoner ser fame lækre ud... nøøøj det med designet har i på plads nu mangler i bare lige det sidste ;-)

0 0
22-04-2011 11:37:43

Det er muligt man får Android 2,3 med SE Arc, men det gør man også alle andre steder. Og alle andre var der jo også lige det med den dual-core.

Nokia og SE kunne måske indlede en konkurrence om hvem af de to der til hver en tid kan have den mest outdatede topmodel på markedet med det bedste digitalkamera. Det svarer lidt til en krig mellem en romersk legioner og en græsk spartaner i en tid hvor alle andre, selv Gadaffi, er gået over til skydevåben.

Så ja der er en hel del at starte med.

0 0
Noia 20-04-2011 14:24:40

Kilde? :)

0 0

Om brug af cookies