Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson Elm og Hazel - nye mobiler

Sony Ericsson Elm og Hazel - nye mobiler

Musik, radio, fem megapixels kamera, GPS og meget andet. Elm og Hazel, der virker som et godt bud på en allround-mobil, når butikkerne i det nye år.

De to nye mobiler Sony Ericsson Hazel og Elm bliver præsenteret med det såkaldte "GreenHeart"-logo, der er Sony Ericssons egen måde at fortælle, at mobilerne er miljøvenlige.

Udover at være "bæredygtige" er mobilerne også to ganske interessante bud for den helt almindelige mobilkunde, der har brug for samtale, SMS, musik og fotos.

Den største forskel på de to modeller er designet. Hazel er en slidermobil mens Elm har et standardlayout med taster på fronten.

Godt kamera, musik og Facebook

Hazel og Elm har begge fem megapixels kamera med autofokus og Geo tagging, der kan sætte den aktuelle GPS-position ind på billedet.

Musikafspilleren kan vise albumcovers og tilbyder desuden både Mega Bass og afspilning af musikken trådløst til hovedtelefoner, via Bluetooth. Også FM-radio med RDS er inkluderet på begge telefoner.

Mobilerne kan også bruges til underholdning, da også Facebook, Twitter, 3D-Spil og YouTube er en mulighed. Selv små hjemmesider kan åbnes direkte på mobilskærmen.

Derudover har Sony Ericsson Hazel og Elm alle almindelige standardfunktioner som vækkeur, lommeregner, stopur, e-mail (Microsoft Exchange Activesync), SMS, MMS osv.

Headset VH700
Headset VH700

Sådan er de miljøvenlige

Når både Elm og Hazel, samt det nye headset VH700 får mærket "GreenHeart" er det fordi, at producenten har gjort lidt ekstra for at reducere CO2 udledningen.

Det sker blandt andet ved at,
- anvende genbrugsplastik
- have manualen i telefonen i stedt for på tryk
- undlade brug af sundhedsskadelige kemikalier
- minimere indpakningen

Sony Ericsson har tidligere udsendt C901 GreenHeart, som fik en fornuftig anmeldelse.

Sony Ericsson Elm kommer omkring første kvartal 2010, i farverne "Metal Black" og "Pearly Rose", mens Hazel bliver sendt på markedet i andet kvartal 2010, i "Superior Black" og "Passionate Rouge".

Det er ikke helt klart, hvad priserne bliver. Men uden abonnement kunne et bud være mellem 2.000 og 2.500 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies