Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson F305i - til de spilleglade

Sony Ericsson F305i - til de spilleglade

F305i er den første model i F-serien - Fun and Entertainment. Med motion gaming får brugeren nu samme spiloplevelse, som man kender det fra Wii-konsollen.

Nu skal det blive sjovt, at bruge mobiltelefonen. Sony Ericsson introducerer med F305i for første gang motion gaming til mobiltelefonen. Motion gaming lader brugeren kontrollere deres spil med et svirp i håndledet eller et sving med armen.

Det er noget lignende samme teknologi, som man kender det fra Wii-konsollen, og i første omgang vil brugeren kunne blive fysisk underholdt med Bowling, et fiskespil og et ridespil. Gameloft vil også stå klar med 50 motion games.

Spilleoplevelsen bliver fuldendt med de indbyggede stereo-højttalere, farveskærmen på 2", samt muligheden for Bluetooth, så man kan spille mod sine venner.

Kamera er der også i F305i, dog kun på to megapixels. Der er ligeledes plads til M2-hukommelseskort, EDGE, quadband-GSM, medieafspiller og stereo FM-radio.

F305i er den første i Sony Ericssons F-serien, Fun and Entertainment, og henvender sig først og fremmest til det yngre publikum. Den vil komme på markedet fra tredje kvartal i år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies