Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson fem år - en dag i musikkens tegn

Sony Ericsson fem år - en dag i musikkens tegn

I anledning af deres fem års fødselsdag inviterede Sony Ericsson til et spændende arrangement i Stockholm. Mobilsiden.dk var med til en dag i musikkens tegn.

Udsigten fra det store panoramavindue på hotelværelset er fantastisk.
Udsigten fra det store panoramavindue på hotelværelset er fantastisk.

Udsigten fra det store panoramavindue på hotelværelset er fantastisk. Lyset fra bilerne i den Stockholmske trafik blander sig med regnen og giver et fantastiske indtryk af en by, der byder på både travlhed og hygge. Jeg befinder mig på Clarion Hotel i Stockholm, hvor jeg skal overnatte, indtil det i morgen går løs, når Sony Ericsson i anledning af deres fem års fødselsdag har programsat en dag fyldt med spændende events for journalister fra hele Norden.

Efter morgenmaden regner det stadig. De tre andre danske journalister og jeg skutter os, da vi stiller os i venteposition i hotellets lobby. Kulden og regnen forsvinder dog som dug fra solen, da vi ser de tre hvide limousiner med walkman-logoer, der holder og venter på os udenfor.

Kulden og regnen forsvinder som dug fra solen, da vi ser de tre hvide limousiner med walkman-logoer, der holder og venter på os udenfor.
Kulden og regnen forsvinder som dug fra solen, da vi ser de tre hvide limousiner med walkman-logoer, der holder og venter på os udenfor.

Hjemmelavet undergrundsmusik

Vi stiger ind og bliver transporteret igennem Stockholm til en dag, som skal vise sig at blive rigtig sjov og spændende. Vi starter i Cosmos Studios, hvor Sony Ericsson fortæller om producentens satsning på walkman-telefoner, som har fået en god modtagelse i befolkningen og som de spår en endnu lysere fremtid.

Herefter begynder det sjove. Vi bliver delt ind i bands på tværs af landene, som hver især skal lave vores egen sang. Desuden skal vi tage billeder af hinanden med vores Sony Ericsson W850i, som vi blogger, så der kan laves covers til vores cd’er.

At posere foran kameraet er pinligt, mens indspilning af musik ved hjælp af et computerprogram sammen med en professionel producer opvejer alt. Resultatet er et rigtig godt grin og en sang i undergrund-stilen med underlige lydeffekter og sjove punchlines. Helt igennem fantastisk og sjovt.

At posere foran kameraet er pinligt, mens indspilning af musik ved hjælp af et computerprogram sammen med en professionel producer opvejer alt.
At posere foran kameraet er pinligt, mens indspilning af musik ved hjælp af et computerprogram sammen med en professionel producer opvejer alt.

Hit med sangen

En super lækker frokost på en fornem restaurant efterfølges at en musikkonkurrence. I grupper bliver vi sat til at lytte til et antal sange, som vi skal finde frem til titel, kunstner og årstal på. Desuden skal vi kunne oplyse, hvilken film sangen bliver spillet i, og hvilke to skuespillere der spiller hovedrollerne i filmene. Alle hjælpemidler er tilladt, men det anbefales, at vi blandt andet bruger funktionen TrackID i Sony Ericsson W850i.

I min gruppe bliver der kæmpet for sagen. Ved hjælp af TrackID finder vi i løbet af få sekunder oplysninger om kunstner og sangtitel. Resten finder vi ved at google via mobilen og ved at ringe til dem derhjemme.

Som sidste punkt på programmet står der accessories. Sony Ericsson præsenterer os for højtalersættene MPS-60 og MPD-60, som kan spille overraskende højt. For mig fra Mobilsiden.dk er der intet nyt i dette, eftersom vi allerede har testet det ene produkt og er blevet præsenteret for det andet.

Klokken halv ni om aftenen sidder jeg meget træt i flyet på vej mod Danmark. Det har været en fantastisk begivenhedsrig dag hos Sony Ericsson i musikkens tegn. Der er ingen tvivl om, at der har været mere fornøjelse og sjov end egentligt fagligt indhold. Men sådan skal en rigtig fødselsdag vel også være.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies