Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson K810 og K550

Sony Ericsson K810 og K550

Så er de her – Sony Ericssons to nye cybershot-telefoner, der gør, at du altid har mulighed for at tage et godt billede.

Sony Ericsson K810
Sony Ericsson K810

K810

Cybershot-telefonen K810 har et 3,2 megapixel kamera. Kameraet har indbygget autofokus og Xenonflash. Derudover har mobilen ”photofix”, som har den funktion, at det kan forbedre billedkvaliteten, efter optagelse.

Ved siden af hovedtastaturet er der på mobilen kameraikoner, der lyser op, når man sætter mobilen i ”kamera-mode”. Det vil sige, at brugeren med et enkelt tryk kan tage billeder eller optage en samtale eller lignende.

K810 har en tykkelse på 18 millimeter. Skærmen er 2 tommer og med en QVGA-opløsning. Mobilen har 3G og en intern hukommelse på 64 megabite samt et medfølgende hukommelsekort på 128 megabite.

Ifølge Sony Ericsson appellerer K810 til personer: ”der benytter telefonen regelmæssigt og bruger deres mobiltelefon til at tage kvalitetsfotos i farten".

Den Xenonflash, som er i mobilen, reducerer røde øjne, og der kan tages gode billeder på trods af ringe lysforhold. Hvis man ønsker af optage et motiv i bevægelse, har mobilen en feature ved navn BestPic, der kan optage 9 fotos i en hurtig rækkefølge. Ud af disse kan brugeren så vælge det, han/hun foretrækker.

K810 kommer i farverne noble blue og golden ivory og ser dagens lys i andet kvartal i 2007.

Sony Ericsson K550i
Sony Ericsson K550i

K550

K550 har en tykkelse på 14 millimeter og en skærm på 1,9”. Kameraet i denne model er på 2 megapixel, og kameraet har autofokus og LED fotolys. I denne mobil er der en linsebeskyttelse, og så snart den fjernes, aktiverer du kameraet.

Den har en intern hukommelse på 64 megabite, og der følger et hukommelseskort på 128 megabite med telefonen.

Derudover har den Bluetooth og picture blogging. Via bluetooth kan du blandt andet dele billederne med andre telefoner. Picture Blogging forenkler processen i at sende billeder til en blog site.

Mobilen har desuden Memory Stick Micro, som muliggør en overførsel af billeder mellem flere apparater. K550 har også PictBridge. Det er en feature, som gør, at man kan printe billederne direkte fra mobilen til en printer via en USB-nøgle, som følger med ved købet. Derved behøver man rent faktisk ikke en computer, men kan gå direkte til printeren.

K550 kommer på markedet i første kvartal af 2007, og den forefindes i farverne jet black og pearl white.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies