Sony Ericsson klar med 16,2 megapixel kameramobil

Sony Ericsson har i samarbejde med den andenstørste mobiloperatør i Japan præsenteret verdens første mobiltelefon med et 16,2 megapixel kamera.

Sony Ericsson klar med 16,2 megapixel kameramobil

Den japanske mobiloperatør KDDI har netop præsenteret deres kommende mobiltelefoner, som dækker over mere end 20 forskellige mobiltelefoner. KDDI er kendt for at være nyskabende, og det fortsætter de med at være.

De har blandt andet præsenteret verdens første mobiltelefon med et kamera på 16,2 megapixel. Telefonen kommer på på japanske marked i løbet af foråret 2011, og bærer navnet Sony Ericsson S006.

Foruden det nyskabende kamera, så har den en almindelig fotolampe, 1 GHz Snapdragon-processor, 3,3″ touchskærm, bluetooth, GPS og WiFi er indbygget.

Om vi kommer til at se en lignende kameramobil på det danske marked er ikke utænkeligt, da Sony Ericsson er kendt for at lade det japanske marked prøve nye teknologier af et halvt års tid før det europæiske marked.

Efterfølgende nyt i sagen

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 11/10/2010 kørte vi en opfølgning med artiklen 3 tilbyder billig Mobil-tv – Forstættelsen om temaet kan læses her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..