Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson-mobil med knald i

Sony Ericsson-mobil med knald i

En 39-årig kvinde fik sig noget af et chok, da hendes Sony Ericsson-telefon pludselig brød i brand under opladning.

En 39-årig kvinde fik sig noget af et chok, da hendes Sony Ericsson Z520 pludselig brød i brand under opladning.
En 39-årig kvinde fik sig noget af et chok, da hendes Sony Ericsson Z520 pludselig brød i brand under opladning.

Det var med ro i sindet, at den 39-årige Susanne Tegelbergs gik i seng for at se fjernsyn den anden dag. Med sig havde hun sin mobiltelefon, en Sony Ericsson Z520, som trængte til en opladning.

Under opladningen begyndte mobilen pludselig at give lyd fra sig ovre fra natbordet. Den sagde en underlig hvæsende lyd, inden den pludselig begyndte at slå gnister, som antændte sengetøjet.

Det lykkedes heldigvis den 39-årige kvinde at få bugt med flammerne, selvom der kom så meget røg ud af telefonen, at hun havde svært ved at få luft. Selvom enden således var god, er der ingen tvivl om, at Susanne Tegelbergs er mærket for livet. Hun har endnu ikke taget stilling til, om hun tør anskaffe sig en ny telefon.

Enkeltstående tilfælde

Hos Sony Ericsson er man lige så overraskede over historien om den rygende og brændende Z520, som Susanne Tegelbergs selv. Producenten kan garantere, at det er første gang, at de har hørt om eksplosive batterier i netop Z520, som er en yderst populær model i Sverige.

Selvom det er et enkeltstående tilfælde, tager Sony Ericsson historien alvorligt. De vil nu have modeltypen undersøgt for at være på den sikre side i fremtiden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies