Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson - musikmobilernes herre

Sony Ericsson - musikmobilernes herre

Sony Ericsson er den ukronede konge af musikmobiler. Mobiler med det kendte Walkman-logo er de mest solgte musiktelefoner på markedet.

Det er David Larsson fra analysebureauet IT Research, der omtaler Sony Ericsson som musikmobilernes herre. Han fortæller, at Sony Ericsson rent faktisk har større succes med deres walkman-mobiler på musikmarkedet end på markedet for 3G-telefoner.

Han mener ikke, det har den store betydning, om en musikmobil har 3G støtte eller ej, eftersom 3G-mobiler typisk koster det samme som mobiler uden 3G.

I løbet af fjerde kvartal forrige år blev der solgt næsten 60 procent flere musikmobiler end i samme periode året før. Til sammenligning blev der solgt 60 procent flere musikafspillere i den samme periode.

Davis Larsson tror ikke på, at musikmobilerne vil gøre mp3-afspillere overflødige. I alt fald ikke så længe, at batterierne til mobiltelefonerne er, som det er tilfældet i dag. Men ser vi på et tidspunkt en ny teknologi, der kan få mobilbatterierne til at holde strøm mærkbart længere, er det straks en anden snak.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies