Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson: Nye headsets og USB-modems

Sony Ericsson: Nye headsets og USB-modems

I dag præsenterede Sony Ericsson tre nye Bluetooth-headsets, samt to spændende 3G USB-modems, som kan lidt mere end det sædvanlige.

Sony Ericsson har afsløret tre nye Bluetooth-headsets, der skal repræsentere næste generation af Bluetooth-tilbehør.

 - "De tre nye modeller af de mest innovative headsets, Sony Ericsson nogensinde har produceret. Derfor adskiller de sig for alvor i konkurrencen. Vi ved, at brugeren skal holde sig i kontakt med omverdenen, mens de er på farten. Det kan de meget let nu med denne serie af headsets", lyder det fra Sony Ericsson i en pressemeddelse.

De nye modeller er HBH-PV 715, 720 og 740. 715 er til den praktiske og 720 til den sofistikerede og moderigtige, mens 740 er til den professionelle. De har alle imponerende standbytider på mellem 700 og 800 timer.

USB-modems med lidt mere

Samtidig var Sony Ericsson klar med to nye USB-modems, der understøtter HSPA, hvilket inkluderer Turbo 3G. Men højhastighedsbredbånd er ikke det eneste de dur til.

MD400 og MD400g kommer begge med M2 Memory Stick Micro og microSD-slots, så de også kan håndtere hukommesleskort. Så mens man downloader med 7,2 MB/s, kan man også overføre billeder og andet data til computeren.

Begge USB-modems har et lækkert design med drejeantenne og fast antenne, så modemet er optimeret under brug.

MD400g gør sig endnu mere bemærket med indbygget GPS, så man lige pludselig også kan bruge den bærbare computer til navigation og meget andet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies