Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson P1

Sony Ericsson P1

Ny webtelefon fra Sony Ericsson med trykfølsom skærm og kontorfunktioner i lommeformat.

Sony Ericsson har i dag lanceret en ny webtelefon i P-serien. Det drejer sig om P1, som er 25% mindre en P990i. P1 er en opgradering af forgængerne og har således fået forbedret en række funktioner. Men P1 byder også på et nyt design, længere batteritid og er hurtigere end tidligere webtelefoner.

Telefonen, der er mindet til forretningsfolk, en 2,6” trykfølsom skærm med antirefleks, som forbedrer anvendelsen i sollys. Indskrivning af tekster etc. Kan derfor enten gøres med pen via den trykfølsomme skærm, der genkender håndskrift, eller via det integrerede tastatur (QWERTY).

P1 understøtter WLAN og Voice over IP (VoIP) samt en række push e-mail som ActiveSync ™ og BlackBerry Connect (BBC 4.0). Desuden redigeres PowerPoint-, Excel- og Worddokumenter let, og P1 indeholder et 3,2 megapixel kamera med visitkortscanner, der efter indscanning af et visitkort selv opretter en kontakt i adressebogen.

P1 er således det lille kontor i lommen, når man er væk fra kontoret. Det er også muligt at fjernbetjene P1, så den kan tømmes for e-mails og data, såfremt man skulle miste telefonen. Og med understøttelsen af WLAN og 3G sikres hurtige opkoblinger til internettet, ligesom store datafiler let overføres.

P1 har Symbian OS v9.1 med UIQ 3.0, som er en åben platform, hvilket giver mulighed for tilføjelse af applikationer fra operatører, indholdsleverandører og tredjepartsudviklere.

Telefonen kommer med 512 Mb hukommelseskort. Udover at afspille de fleste gængse musik- og videoformater indeholder P1 også FM-radio.

P1 sendes på markedet i 3. kvartal 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies