Sony Ericsson R300 og R306 – nye “radio-telefoner”

Opmærksomheden flyttes fra Walkman til radio med 300 og R306.

Sony Ericsson R300 og R306 – nye “radio-telefoner”

Overraskende har Sony Ericsson annonceret to nye mobiltelefoner som bringer radiomodtageren i fokus. Tidligere har Walkman-delen ellers været meget fremtrædende, men med R300 og R306 kommer to telefoner som minder om en transistorradio med mobiltelefon.

Mobilerne, eller skal vi sige radioerne, giver mulighed for at stille ind på FM og AM stationer, gemme favoritter som presets og via ‘volume boost’ spille radioen ret højt ud i lokalet.

R300 er den mest simple. Kamera 0.3 megapixels, FM-radio RDS og Bluetooth.

Den store udgave er R306. Klaptelefonen ligner en radio når den er lukket. Kameraet er 1,3 megapixels. Den har både FM og AM modtager, TrackID, stereohøjtalere og vægten er 93 gram. Musikafspilleren understøtter formaterne mp3 og AAC. Taletiden er opgivet til 9 timer med en standbytid på 410 timer.

Radio-telefonerne kan også benytte radioen som vækkeur.

Sony Ericsson R300 ventes i andet kvartal 2008, mens R306 kommer i tredje kvartal. Der er endnu ingen priser oplyst.

Efterfølgende nyt

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 21/1/2008 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel omkring temaet Mobilen fremkalder allergisk reaktion – Den næste artikel om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet her.