Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson ude med walkman-mobil til sportsfreaks

Sony Ericsson ude med walkman-mobil til sportsfreaks

Endnu en walkman-mobil er på vej i butikkerne. W710i er den første i serien, som er specielt udviklet til sportsfolk.

Endnu en walkman-mobil er på vej i butikkerne. W710i er den første i serien, som er specielt udviklet til sportsfolk.
Endnu en walkman-mobil er på vej i butikkerne. W710i er den første i serien, som er specielt udviklet til sportsfolk.

Med W710i skulle sportsfolk have den perfekte træningspartner ved hånden. Udover walkman
Tilbyder modellen en række nye funktioner, så som hastighedsmåler, afstandsmåler, skridttæller og stopur. W710i har et sporty design og kan enkelt fæstnes på armen, så den ikke er i vejen, når man træner.

W710i har et to megapixel kamera med 4 x digital zoom og leveres med et 512 MB Memory Stick Micro, så der skulle være nok plads til yndlingssangene, som man vil nyde på sin træningstur. Til de ægte musikelskere er der dog også mulighed for at udvide hukommelsen op til 1 GB.

De nye træningsfunktioner er tilgængelige både via telefonens hovedskærm og via den mindre skærm på telefonens bagside. På den måde er det hurtigt og nemt at måle hvor hurtigt eller langt, man løber. Telefonen har også en skridttæller som nulstilles hver dag ved midnat. Så kan brugeren nemt se, hvor meget han eller hun har rørt sig hver dag.

Både træningsfunktionerne, Walkman-afspilleren og FM-radioen kan betjenes, uden man behøver at åbne telefonen. Brugeren risikerer derfor ikke at miste trænings-koncentrationen, når der eksempelvis skal skiftes til anden musik eller ses på skridttælleren. Kommer der opkald, sættes musikken automatisk på pause.

Lækker musikafspiller

W710i har en Walkman-afspiller med Megabass™ samt spillister og søgefunktioner af numre, albums og artister. Den har en FM-radio med RDS og op til 20 favoritstationer i hukommelsen. FM-radioen kan benyttes som vækkeur. Herudover har Walkman-afspilleren Flight Mode, så den kan anvendes i fly.

Den medfølgende software Disc2Phone gør det enkelt at overføre numre fra CD’er til telefonen. Numre, som ligger på computeren, overføres til mobilen via det medfølgende USB kabel.

Identificering af musiknumre
TrackID er en ny funktion, som benytter Gracenote Mobile MusicID. Funktionen giver brugeren af en W710i mulighed for at få information om et nummer, som han eller hun har hørt i radioen. Indspil bare nogle sekunder af sangen via telefonens mikrofon eller via den indbyggede FM-radio. Send derefter klippet til Gracenotes enorme database, som umiddelbart identificerer nummeret og sender information om kunstner og titel tilbage til telefonen.

Tilbehør

For at gøre W710i til en endnu bedre træningspartner tilbyder Sony Ericsson en række interessant tilbehør, som kan købes til modellen.

Active Clip IAC-60 er specielt designet til at gøre W710i nem at bære, når man træner. Den kan fæstnes ved siden, på tasken eller på armen, så den aldrig er i vejen.

Den der træner med musik ved, hvor irriterende der er, når hovedtelefonerne triller ud af ørerne. Sony Ericsson har løst dette problem med sit stereohandsfree HPM-65. Denne handsfree er uhørt let, og hovedtelefonerne fæstnes med en smidig krog bag øret, så de sidder stabilt - også når man træner. Herudover er det naturligvis også muligt at benytte sine egne hovedtelefoner sammen med telefonen.

W710i kommer i grafitgrå og violet i tredje kvartal af 2006.


Sony Ericsson W710i Walkman - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies