Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson undersøger mobileksplosion

Sony Ericsson undersøger mobileksplosion

Sony Ericsson vil nu undersøge hvorfor en helt ny W810i kunne eksplodere. Efter en snak med ejeren bliver telefonen nu analyseret.

Nedsmeltet Sony Ericsson W810i. Fotokilde: VG Nett.
Nedsmeltet Sony Ericsson W810i. Fotokilde: VG Nett.

Tidligere i dag skrev vi om en W810i der nærmest eksploderede og udrettede skader på et køkkenbord i Norge. Nu går producenten ind i sagen.

- ”Før vi får analyseret mobiltelefonen kan vi ikke sige præcis hvad der gik galt”, siger Erik Sandsmark fra Sony Ericsson til Mobilen.no. Sandsmark kender ikke til lignende episoder med producentens telefoner.

Teknisk ligner Sony Ericsson W810i både K750i og W800i og selvom der er solgt hundredetusinde af disse produkter, er det første gang der kommer en melding om en nedsmeltet mobiltelefon.

- ”Vi har naturligvis sendt en ny mobiltelefon til kunden og hvis det er nødvendigt erstatter vi også køkkenbordet”, siger Erik Sandsmark fra Sony Ericsson til Mobilen.no.

Den såkaldte ’eksplosion’ er formodentlig sket ved at batteriet er kortsluttet hvilket har ført til en kraftig varmeudvikling. Det har så gjort, at telefonen simpelthen er smeltet. Ejeren hørte et ”poff” der blev ledsaget af sort røg og altså en smeltet telefon.


Sony Ericsson W810i Walkman - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies