Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Ericsson Z320i (Produkttest)

Sony Ericsson Z320i (Produkttest)

Basistelefon med lækker overflade i en flot skinnende farve. Dog kan Z320i ikke prale af store tekniske finesser.

Design

Z320i er en klaptelefon, som har nogle utroligt lækre runde kanter. Om end materialet er holdt i plastik, føles den utrolig godt i hånden.

Mobilen findes i farverne atlanterhavsblå og blodrød, som må siges at henvende sig til såvel drenge som piger.

På forsiden er der et slags aflangt udvendigt display, som er holdt i en sort farve. Når der er indkommende kald, modtagne sms'er samt når vækkeuret ringer, vises det på dette display med små symboler.

Den indvendige side af mobilen er holdt i den samme sorte farve, som det udvendige display. På den udvendige højre side af Z320i findes der dedikerede volumentaster, med hvilke man kan justere lyden ved indkommende opkald.

Brugervenlighed

Sony Ericsson Z320i har en utrolig let overskuelig menuopbygning. Det vil nærmest være umuligt, ikke at kunne finde let rundt i de forskellige menuer. Dog skal det siges, at mobilen ikke har den hurtigste reaktionstid, idet der ofte går en anelse tid, når man skifter fra en menudel til en anden.

Hvad angår tasterne, synes de ikke altid at reagere, når man taster på dem, hvad enten det drejer sig om at indtaste numre eller når man ønsker at skrive sms-beskeder. Her kunne den godt trænge til at blive shinet en anelse op.

Funktioner

Da dette er en basistelefon, er der ikke det helt store at komme efter i funktionerne. Dog er Z320i udstyret med et 1,3 megapixel kamera, med 4 gange digital zoom. I betragtning af at det er en basismobil, må den siges at kunne tagne gedigne billeder, som også kan sendes rundt til venner og bekendte via mms.

Den interne hukommelse er på 12 MB, og desværre er der ikke mulighed for at udvide denne, så man kunne have flere ting gemt inde på mobilen.

Konklusion

En basismobil med et lækkert design med bløde kurver.

På trods af de få funktioner, som mobilen besidder, har den et integreret 1,3 megapixel kamera, som fungerer okay. Sidst men ikke mindst har den en let overskuelig menu. Reaktionshastigheden i mobilen synes dog at halte efter.


Sony Ericsson Z320i - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies