Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony frigiver Android 4.0 til flere Xperia modeller

Sony frigiver Android 4.0 til flere Xperia modeller

Sony har netop udsendt Android 4.0 Ice Cream Sandwich til to Xperia modeller, flere er snart på vej lover de.

Sony Xperia Arc og Xperia Neo ejere, kan nu hente den nyeste Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) opdatering til deres mobiler, det skriver Sony på deres blog.

Mobilerne har ventet på denne opdatering i noget tid, men på grund af yderligere opdateringer har softwaren været forsinket.

Sony valgte at enhederne skulle have Android 4.0.4 i stedet for 4.0.3, hvilket betød en mindre udsættelse af frigivelsesdatoen.

Opdateringen til telefonerne vil selv dukke op på mobilen når Sonys servere er klar til at frigive dem til netop din enhed, forvent derfor ikke at din mobil er med i første opdateringsbølge.

Kan du ikke vente til din mobil popper op med opdateringsmuligheden kan du manuelt gå ind og søge efter opdateringen til din mobil under indstillinger - om telefonen.

Flere på vej

Sony skriver samtidig at der er flere modeller der snart får opdateringen. Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro og Xperia Active får således også snart den seneste Android version.

Disse mobiler vil løbende få opdateringen til ICS, og ifølge Sony selv er det kun et spørgsmål om tid. Dermed holder Sony indtil videre deres store opdateringsplan, der betyder at alle Xperia 2011 modeller får ICS.

Kunne du tænke dig at læse mere om opdateringen til Android 4.0 på Sony enhederne, har Sony lavet en hjemmeside der fortæller meget mere om den nyeste version på telefonerne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

31-05-2012 10:04:33

Det ser jeg frem til. Det er i forvejen en super god lille telefon.

0 0

Om brug af cookies