Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony gør klar til wearables i stor stil

Sony gør klar til wearables i stor stil

Selvom Sony allerede er på markedet for wearables, så har de taget endnu et skridt i den trendsættende retning

Som tidligere nævnt her på siden, så bliver årets helt store elektroniske trend de såkaldte wearables, hvis det ellers står til producenterne. Sony er en af dem der er hoppet med på bølgen med deres SmartWatch, og som netop har lanceret grundkernen i deres fremtidige engagement på området.

Det drejer sig om ’Core’, som er deres hidtil mindste gadget. Det er en lille chip, som producenten påtænker at placere i en lang række fremtidige produkter. Til at begynde med, bliver det i et SmartBand, hvor den ikke alene kommer til at fungere som fitnesstracker, men også som en form for livsjournal.

Selvom detaljerne stadig er lidt mangelfulde, så kunne Sony dog løfte sløret for, at Core kommer til at kunne fungere i fem dage på en enkelt opladning. Den består af tre små lys, en vibrationsmotor som aktiveres ved opringning og en enkelt knap, der kan mute den tilsluttede smartphone og samtidig bruges til at markere tidspunkter på dagen.

Hvis man kombinerer det med Sony’s Lifelog app, så kan man senere se sit dagsforløb via en scrollfunktion på en tidslinje. Samtidig registrerer den vejrforhold, og hvis du scroller frem til næste dag, vil du også få den kommende vejrudsigt.

Den registrerer også om du hører musik eller ser film, så uanset om du har ligget i sofaen og kigget på film eller løbet en tur med Justin Bieber i ørerne, så registreres dit valg i loggen.

Core vil komme i handlen i Europa til €99 i løbet af årets første par måneder. Man vil samtidig kunne købe pakker med tre farverige armbånd, som vil blive solgt for omkring €20.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kurt L Andersen 08-01-2014 17:05:06

HVad er wearables ???
Er det : kroppens-bårne computere hvofor så ikke bare skrive det, vi er i DANMARK

0 2
madslvig 27-02-2014 09:50:17

Kalder du også en smartphone for en intelligenttelefon? Det hedder wearables, fordi det er det det hedder, og fordi kroppens-bårne computere lyder latterligt.
Du må finde dig i, at flere og flere engelske ord bliver en del af den daglige tale, også i Danmark, det er en del af den udvikling vores samfund gennemgår

1 0

Om brug af cookies