Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Honami - officiel teaser lækket

Sony Honami - officiel teaser lækket

Se et billede der ligner en official teaser eller invitation til Sony-event.

Et nyt lækket billede forventes, at være en official teaser for det kommende Sony-flagskib, som netop nu lyder navnet “Honami”. Det skriver Xperiablog.net via Digi-Wo, hvor du også kan se flere billeder.

Nederst på billedet står ”4. september 2013 – Berlin”, hvilket kan være en hentydning til hvornår den præsenteres. Tidligere har der også været rygter om, at den ville blive præsenteret til årets IFA-messe.

 - Sony Honami – se lækket billede

Passer datoen så er det samme dag, som også Samsung holder event, hvor det forventes Galaxy Note III præsenteres.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 09-08-2013 17:20:08

Jeg har et stykke tid nu gerne ville hoppe på Sony vognen men de sidste par modeller har altså bare lige manglet det sidste. Det sidste i Xperia Z's tilfælde værende skærmen. Det kan godt være ejere af telefonen siger skærmen er imponerende men betragtningsvinklerne dur ikke og så er der altså noget galt med farverne.

Hvis Sammy's AMOLED skærme har lidt for meget kraft på farverne så er Sony's lidt for meget til den anden side. Kom nu Sony.

0 0
Frederik 10-08-2013 13:02:24

Enig.. jeg hopper dog måske nok på Xperia Ultra Z vognen.. det virker som en fantastisk telefon. Eneste minus er at batteriet godt kunne være lidt større.

0 0
Om brug af cookies