Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony introducerer Xperia Tablet S - læs om den her

Sony introducerer Xperia Tablet S - læs om den her

Xperia Tablet S er efterfølgeren til Tablet S fra Sony. Denne gang med dansk software. Læs alt om den her.

IFA-messen er en milepæl for Sony, som skal vise der er kommet mere ensartethed og sammenhæng mellem produkterne fra den japanske producent.

Xperia Tablet S er afløseren til den første tablet fra Sony, som lød navnet Sony Tablet S. Xperia Tablet S, er udført i et slankt aluminiumsdesign, samtidigt er den både tyndere og lettere end den første generation af Sonys tablet.

Sony Xperia Tablet S har en NVIDIA Tegra 3 quad-core processor og kommer med Android 4.0.3, som styresystem. Den er designet til, at kunne tåle vandsprøjt og derfor skal du ikke frygte at spilde lidt vand på den, hvis du eksempelvis benytter den som musikafspiller på badeværelset eller i køkkenet.

Foruden, at være en tablet kan du også bruge Xperia Tablet S til at styre hele dit underholdnings-setup direkte fra sofaen med den indbyggede infrarøde fjernbetjening. Den kan tænde for dit tv, kabelboks og hjemmeunderholdnings-system.

Den nye tablet fra Sony giver dig også mulighed for at dele indhold og oplevelser med andre. Med funktionen ”guest mode” kan du oprette individuelle brugerprofiler til familiemedlemmer, gæster og lignende.

Der findes en lang liste af tilbehør til Xperia Tablet S. Du kan få alt lige fra forskellige covers, holdere og diverse docking-løsninger.

Sony sender Xperia Tablet S på gaden i både en WiFi og WiFi+3G version med dansk software – allerede fra september måned kan du finde WiFi-modellerne i de danske butikker.

Xperia Tablet S WiFi i 16/64 GB er tilgængelig fra september 2012 til henholdsvis 3.300 kroner og 4.800 kroner i vejledende udsalgspris.

3G/WiFi versionen er først i butikkerne fra oktober til følgende vejledende udsalgspriser: 4.300 kroner (16GB) og 5.800 kroner (64GB).

Sony Xperia Tablet S – specifikationerne

 - 9,4 tommer LCD (1280 x 800) IPS OptiContrast

 - Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich)

 - NVIDIA Tegra 3 quad-core processor

 - 8,0 megapixels kamera

 - Hukommelse 16 eller 64 GB

 - Mål: 241.2 x 8.8 (H1)/11.85 (H2)/174.4 mm

 - Vægt: 570 gram 

 - Batteri: 6.000 mAh

 - Bluetooth 3.0

 - WiFi (802.11a/b/g/n)

 - 3G (KUN på 3G modellerne)

 - Understøtter SD-kort

 - Gyroscope

 - Kompas

 - GPS

 - Accelerometer

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies