Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony inviterer til IFA-event den 1. september

Sony inviterer til IFA-event den 1. september

Sony udsender nu en invitation til den store IFA-messe i Berlin, hvor den japanske producent ventes at lancere en ny Xperia XR-topmodel.

Den enorme mobilmesse i Berlin, IFA, står snart for døren, og derfor er de forskellige producenter i fuld sving med at sende invitationer ud til pressen.

I sidste uge lagde Samsung ud med en invitation den 1. september, mens ASUS få dage efter sendte en invitation ud til den 31. august.

Med halvanden uges tid til IFA 2016, der finder sted i perioden 2. til 7. september i Berlin, inviterer Sony nu til sin event. Sony skriver i invitationen, at der torsdag den 1. september klokken 13:00 vil være en pressekonference og en eksklusiv bod til at prøve nyhederne af.

Læs også: Samsung inviterer til IFA-event: Nyt Gear S3-ur på vej

Lige som sidste år er det ikke helt til at konkludere ud fra invitationen, hvad Sony har i vente. Traditionen tro viser Sony nemlig en håndfuld af sine populære produkter frem. Sidste års Sony-event ved IFA 2015 bød på lanceringen af Xperia Z5, Z5 Compact og Z5 Premium. Så store nyheder kommer der formentlig ikke i år, når det ikke er mere end 7 måneder, siden Sony afslørede den nyeste Xperia X-topserie.

Hvad der er mere realistisk er formentlig en tilføjelse til serien i form af modellen F8331, der ventes at få navnet XR på trods af, at en model med netop dette navn blev lanceret i 2013. Den nye Xperia XR har et ganske genkendeligt Sony-design, selv om der er fundet nogle lidt anderledes kanter og hjørner frem. Xperia XR bliver samtidig den første Sony-smartphone, der kommer med den vendbare USB Type-C-port – noget som de fleste producenter efterhånden er skiftet til.

Læs også: Er det her den næste mobil fra Sony - Xperia XR?

Dertil menes den at få en 5,1” stor Full HD-skærm i et design, der måler 146,4 x 71,9 x 8,1 mm – 3,7 mm højere, 2,5 mm bredere og 0,2 mm tykkere end den almindelige Xperia X.

Hvad Sony foruden Xperia XR har af nyheder den 1. november er altså endnu uklart. Der er med andre ord al mulig grund til at følge med i, hvad Sony har at vise frem, når det hele går løs om 10 dage.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies