Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony inviterer til presseevent ved CES-messen 2016

Sony inviterer til presseevent ved CES-messen 2016

Sony inviterer til en pressekonference, der vil finde sted tirsdag den 5. januar 2016 ved verdens største messe for forbrugerelektronik, CES.

Det store Consumer Electronics Show (CES) står for døren igen fra den mandag 4. januar til fredag den 8., og traditionen tro inviterer de forskellige producenter gerne pressen og forbrugerne til at følge med i forskellige presseevents - og det samme gør Sony.

Til de udenlandske medier har Sony inviteret til en konference, der finder sted onsdag nat klokken 02:00 dansk tid. Det skæve tidspunkt skyldes, at presseeventen afvikles i dagstimerne under selve messen i USA, så i denne omgang er eventen kun forbeholdt natteravnene her i Danmark - hvis det vel at mærke livestreames.

Læs også: Sony: disse telefoner får Android 6.0 Marshmallow

Sony fortæller nemlig ikke direkte, hvad der kommer til at ske ved pressekonferencen, men viser i stedet for seks af sine produkter frem. Der er blandt andet virtual reality-brillen PlayStation VR, et sæt ”h.ear”-hovedtelefoner, Xperia Z5-smartphonen og et af de meget tynde BRAVIA-tv.

Flere medier spekulerer i, hvorvidt der bliver tale om egentlige produktlanceringer eller blot en fremvisning og om en ny smartphone vil være blandt nyhederne, da den føromtalte Xperia Z5-topmodel kun er tre måneder gammel. Det er ikke umiddelbart til at sige ud fra denne invitation.

Hvad tror du? Har Sony nogle nyheder med sig til CES-messen om en måned, eller bliver de seneste måneders produkter blot luftet? Skriv gerne i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies