Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony klar med to nye Xperia modeller

Sony klar med to nye Xperia modeller

Tidligere i dag præsenterede Sony os for Sony Xperia Miro – nu er to yderligere Xperia-modeller dukket op.

Sony er ikke helt færdig med at lancere telefoner i dag, der er nemlig også dukket et par op på Sonys YouTube-kanal, foruden Xperia Miro der blev offentliggjort på Facebook.

De nye Xperia-modeller hedder Xperia Tipo Dual og Xperia Tipo, og har en 3,2 tommer TFT-skærm med en opløsning på 480 x 320 pixels – og motoren i telefonerne er en 800 MHz Snapdragon-processor. Kameraet er på 3,2 megapixels og telefonen har en vægt på omkring 100 gram.

De har en intern hukommelse på 2,5 GB – og kan også udvides med et microSD-hukommelseskort. Xperia Tipo-modellerne vil begge komme med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) fra salgsæsken af. Det kunne lidt ligne årets ”mini-modeller”.

Xperia Tipo Dual vil have en dedikeret hardwarenøgle, som kan skifte imellem to SIM-kort. Så kan du eksempelvis have et SIM-kort til dit privatnummer og til dit arbejdsnummer i én og samme telefon. Du kan se en kort video omkring hver af de to Tipo-modeller herunder.

Der er endnu ingen dato for lanceringen eller oplysninger omkring prisen, samt om vi overhovedet vil få Sony Xperia Tipo og Xperia Tipo Dual på det danske marked.

Sony Xperia Tipo Dual

Sony Xperia Tipo

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dade 13-06-2012 22:20:59

Ser ud til at Sony går den traditionelle vej med smartphones med runde hjørner

0 0

Om brug af cookies