Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony lancerer filmtjenesten PlayStation Video i Danmark

Sony lancerer filmtjenesten PlayStation Video i Danmark

Sony er klar med sin egen filmtjeneste PlayStation Video i Danmark. Frem til den 23. august er der store rabatter på de seneste blockbustere.

Sonys egen tjeneste kaldet PlayStation Video, hvor du kan både leje og købe film, er nu kommet til Danmark.

Tjenesten er er et alternativ til tjenester såsom Viaplay, Blockbuster og Plejmo og lader dig browse rundt i de seneste blockbustere, eksempelvis John Wick Chapter 2 eller Resident Evil: The Final Chapter. Her kan du enten leje eller købte titlerne alt efter om du vil have dem permanent eller om du stiller dig tilfreds med at have titlerne til rådighed i 48 timer.

Læs også: Sony lancerer kraftigere PlayStation 4 Pro

For at fejre åbningen af PlayStation Video har Sony skruet ned for priserne, så du kan spare op til 50 % frem til onsdag den 23. august. Derfor kan du købe mange store titler for kun 29 kroner, men der er også dyrere titler på helt op til 139 kroner. I PlayStation Video er det også muligt at købe bundles, eksempelvis Spider-Man: The Legacy Collection, hvor du får fem Spider-Man-film for 209 kroner.

På nuværende tidspunkt er der et meget begrænset katalog på 225 titler i forhold til nogle af konkurrenterne, som har op mod 8.000 titler.

Læs også: Sony PlayStation 4 Slim udkommer i ny farve

PlayStation Video er en del af Sony PlayStation Store. Derfor er der også et væld af enheder, hvorfra du kan benytte PlayStation Video. Hvis du vil streame filmene, kan du gøre dette på enten PlayStation 4, PlayStation 3, Android-enheder, iPhone og iPad, Bravia TV, Sony Blu-ray-afspillere, Windows og Mac. Vil du downloade filmene til senere brug, kan det kun foregå fra enten Android eller iOS.

PlayStation Video blev skabt tilbage i 2011 under navnet Video Unlimited og har kun været forbeholdt relativt få lande. I 2015 skiftede filmtjenesten navn til det nuværende, og sidenhen har Sony udbredt den til flere lande, hvor turen altså nu er kommet til Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies