Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony lancerer Smartband 2 med pulsmåler

Sony lancerer Smartband 2 med pulsmåler

Ved at integrere en pulsmåler i Smartband 2, gør Sony deres aktivitetstracker mere intelligent.

Sværger du til self-tracking og de muligheder det giver for at følge din personlige udvikling, er Sony nyeste wearable-bud værd at overveje.

Sony er en blandt mange udbydere af fitnesstrackere, men ved at bygge en pulsmåler ind i det digitale armbånd får brugere nu mulighed for at få flere data som puls og stress-niveau monitoreret.

De mange data kan derefter visualiseres i Sonys LifeLog applikation, der giver en enkel, men detaljeret, tidslinje over alle dagens aktiviteter.

Pulsmåleren i Smartband 2 giver, som i Fitbit Charge HR og Polar Loop 2 samtidig mulighed for at overføre hjertefrekvensen til dedikerede træningsapps som Endomondo eller Strava.

Se også: Sony Smartwatch 3 SWR50 - Aktivt og vågent smart-ur [TEST]

For Kaz Tajima, chefdesigner hos Sony Mobile, er idéen med Smartband 2 at give maksimalt med teknologi i en kompakt enhed. Han uddyber: ” Ambitionen er at kreere den mest avancerede wearable i segmentet. Det kan Smartband 2 ved at måle biometriske data og give dem mening med LifeLog”

Smartbandet akkompagneres af smart-funktioner, hvor du kan styre musik, modtage notifikationer og armbåndet vil både vibrere og lyse op, når opkald eller beskeder tikker ind.

De mange funktioner vil dog tære på levetiden, som oplyses til to dage, omtrent en tredjedel af hvad forgængeren kunne opnå.

SmartBand 2 vil udkomme i fire farver i september, til en debutpris på 119€, eller omkring 900,- danske kroner. Armbåndet vil kræve en smartphone med iOS 8.2 eller nyere, samt Android 4.4 KitKat eller nyere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies