Sony lover kunderne Ice Cream Sandwich inden juni

Sony er begyndt at rulle Ice Cream Sandwich ud til udvalgte modeller, og fortsætter nu med deres tablets.

Sony lover kunderne Ice Cream Sandwich inden juni

Sony har været en af de producenter, der var tidligst med deres udmelding omkring Android 4.0, Ice Cream Sandwich (ICS), til sine enheder.

Og opdateringerne er da også begyndt at rulle ud til udvalgte modeller i Xperia serien. Sony har valgt en åben politik og oplyser derfor hurtigt enten via deres officielle blog, eller andre nyhedsmedier.

Den seneste nyhed er dog at Sony nu lover at alle deres tablets vil få Android 4.0 ICS, inden udgangen af maj måned, det skriver Cnet.com. Det vil sige at alle med en Sony Tablet S og Tablet P, vil have en opdatering klar inden den 31. maj 2012.

Den nye opdatering vil indeholde nye features, så som panoramamode til kameraet, forbedret browser og gallerioplevelse, samt adgang til SD kortet fra galleriet.

Det næste i sagen

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden gik et skridt videre. 7/5/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen om iPad bankede konkurrenterne i første kvartal – Artiklen kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.