Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony på vej med endnu en Xperia model

Sony på vej med endnu en Xperia model

Sony har gang i produktionsmøllen, og er snart klar med en ny mobil – og du kan være med til lanceringen.

Sony har endnu ikke lanceret nogen egentligt konkurrent til toppen af Android segmentet, deres Xperia S er det nærmeste bud.

Men nu er et nyt produkt måske på vej. Ifølge Sonys Facebook side er nedtællingen gået i gang, og du kan være med til at få tiden til at gå hurtigere!

Ved at følge dette link, kan du være med til lanceringen af ”den næste Xperia smartphone”.

Når du følger linket bliver du ført hen til Sonys Facebook side. Her kan du klikke på ”Fast forward and change the future”.

Gør du dette skærer du nogle sekunder at den samlede nedtælling, og dermed går tiden endnu hurtigere, mod offentliggørelsen af den næste Xperia smartphone.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob 12-06-2012 13:58:32

Man kan ikke engang nå at blive glad for sonys topmodel inden de lancerer en ny... ;-) Har selv Xperia S, super fed mobil. Glæder mig til at få ICS på den, det kommer vel forhåbentlig snart :-)
Hehe

0 0
Cebastian 12-06-2012 15:11:41

Sony er lidt af et Wildcard på Android markedet, har jeg oplevet. Ikke at de har lavet dårlige mobiler (et par stykker, jo), men generelt fine produkter. De kører deres helt eget spil i form af launcher og udgivelser af topmodeller, er ofte nogle måneder bag ud i forhold til konkurrencen. Til gengæld synes jeg de er velimplementeret og godt udvilket i form af software.
Jeg overvejer kraftigt selv at købe Xperia Active, og have som back-up mobil. Og generelt til at bruge når jeg er ude og være rigtig aktiv.
Anyways, jeg ser frem til Sony's bud på en top-model i år :D

0 0
Jacob 12-06-2012 16:10:11

Det er min første Sony mobil.
Min søster har en Xperia Mini og jeg selv havde en SGS. Jeg kunne godt se at Mini'en kørte super godt og ikke mindst flydende, et punkt hvor SGS godt kunne hænge lidt... og indtil videre må jeg da sige at Sony Xperia S ikke skuffer (på stabilitet og dens smidighed). Omvendt er samsung galaxy s også for 2010, der er godt nok sket meget på de 2 år ;-) Det eneste negative jeg har at sige om mobilen er faktisk, at jeg har sendt den til reparation hos sony, pågrund af skærmen blev gul.. :b men anyways, hvis de får det fikset og den bare spiller, så er jeg glad! Glæder mig bare til at få den tilbage og se om jeg kan hente den nye opdatering, som skulle forbedre knappernes følsomhed. Ellers kan jeg kun give dig ret i det du skriver ;-)
Fortsæt god dag.

0 0
Jacob 12-06-2012 18:18:22

Mente selvfølgelig at den fik et gult skær, når den blev for varm (40+ grader).

0 0
Om brug af cookies