Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony: Prøv vores nye Android-koncept

Sony: Prøv vores nye Android-koncept

Skandinaviske brugere får lov til at blive først til at prøve nyt Android-koncept og den seneste Android-version. Sådan gør du.

Meget tyder på, at Sony arbejder med en grundig gentænkning af deres interface til Android-telefoner. Tidligere på året lancerede selskabet en ny minimalistisk tilgang til Android-styresystemet, med en brugergrænseflade der lænede sig yderst tæt på originalen fra Googles Nexus-telefoner.

Denne gang fik en lukket skare på 500 svenske Sony-brugere muligheden for at forsøge sig med software. Denne mulighed udvides nu til 10.000 nordiske brugere, som hen over de kommende uger kan hente en minimalistisk udgave af den allerseneste Android 6.0 Marshmallow.

For at kunne benytte dig af Android-konceptet, skal du være bosat i enten Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Irland, Tyskland og Storbritannien.

Der kan være mange om buddet, og du skal derfor være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads i Sonys ’Concept sign-up’. Det kræver dog at du har enten en Xperia Z3 eller Xperia Z3 Compact. Du kan tilmelde dig ved at hente Sonys app her.

Succesfulde ansøgninger vil modtage Android 6.0 Marshmallow i den særlige koncept-version i de kommende uger.

Du kan læse mere om nyhederne i Android Marshmallow her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies