Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony sælger Walkman i flaske med vand

Sony sælger Walkman i flaske med vand

Sony i nyt PR-stunt: sælger vandtæt Walkman i flaske med vand.

Foto fra Cnet
Foto fra Cnet

Mange vil sikkert mene, at en Walkman eller MP3-afspiller hører fortiden til, men Sony prøver at give en ny vandtæt Walkman liv, ved at sælge den i en flaske med vand.

Sonys vandtætte W-serie Walkman har været på markedet i flere år, og henvender sig til sportsfolk, der ikke ønsker at beskadige deres høretelefoner eller musikafspiller med sved eller vand.

Produktet har måske ikke solgt helt så godt som Sony kunne ønske sig, men selskabet har nu fundet frem til en ny måde at markedsføre produktet på, skriver CNet.

Meget enkelt: I en fyldt vandflaske lægges produktet, hvorefter flasken udbydes til salg i automater i svømmehaller og fitnesscentre.

Kilde: CNet

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Egholm 12-02-2014 13:51:14

Jeg har W273'eren - troede jeg skulle bruge den til at svømme med. Lad være med at købe den og tro du kan det! Jeg har endnu tilbage at finde et review på nettet af nogen, der har haft succes med det. En smulle tryk fra vandet, og der kommer vand i ørekanalen, og lyden er forstummet.
Fx:
"Review: This Sony Walkman is waterproof, but don’t swim with it"
[http://www.theglobeandmail.com/technology/gadgets-and-gear/gadgets/review-this-sony-walkman-is-waterproof-but-dont-swim-with-it/article11569504/]

Martin

1 0

Om brug af cookies