Sony stopper opdateringer til mange enheder

Sony vil ikke lave flere Android-opdateringer til en række ældre Xperia modeller, er din iblandt?

Sony stopper opdateringer til mange enheder

Når vi snakker om opdateringer til Android smartphones, kan man godt komme til at tænke på sportstjener eller modelbranchen. Er du over 30 år, så er dine dage talte, med visse smartphones sker det dog allerede ved 1½års alderen.

Det skal være sagt med det samme, det er dyrt at lave opdateringer til smartphones, især hvis man har en hel række, der kan opdateres. Derfor er det typisk de mindst populære og billige modeller, der først stopper med at få opdateringer. Sony har nu meddelt, at de gør kort proces med en række af deres ældre Xperia smartphones:

Xperia arc S, Xperia S, Xperia SL, Xperia ion, Xperia acro S, Xperia go, Xperia P, Xperia J, Xperia miro, Xperia sola, Xperia tipo and Xperia U.

Disse telefoner er alle mellem 1½ og 2 år gamle, og personligt synes jeg det er fint, at Sony melder klart ud, i stedet for at lade brugere leve i mørk stilhed og langsomt svindende håb.

Så stoppede Sonys support til blandt andet Xperia arc S, var det for tidligt?

Går du ind på Sonys support hjemmeside vil du således under softwareopdateringer finde et billede, hvor der står ”nyeste og endelige version” samt beskrivelse af om det er 4.0, 4.1 eller lignende der er sidste opdatering.

Er det for dårligt at man stopper med at supporterer sine kunder, eller har I forståelse når nu de er 1½år gamle?

Kilde: Xperiablog.net

Temaets videre forløb

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Efterfølgende d. 4/2/2014 publicerede vi en artikel der belyste emnet Telia: danskerne er stadig vilde med iPhone – Artiklen kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.