Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia S får nu Android 4 - Ice Cream Sandwich

Sony Xperia S får nu Android 4 - Ice Cream Sandwich

Ejere af en Sony Xperia S, kan nu glæde sig over at modtage den nyeste Android version til deres enheder.

Sony Xperia S: (Foto: Mobilsiden.dk)
Sony Xperia S: (Foto: Mobilsiden.dk)

Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich er nu på vej til Sony Xperia S.

Det har holdt hårdt for nogen, der har været noget utilfredse med at ældre Xperia telefoner har fået opdateringen, men at deres nye Xperia S ikke har.

Men det kan Sony nu trøste jer med kommer til at ske nu, for ifølge deres Xperia blog så er frigivelsen er sket i dag.

Det betyder, at du som Xperia S ejer, kan hente den nye software til din telefon med det forbehold, at udrulningen sker over noget tid.

Det betyder at din nabo måske får opdateringen i dag, mens at du først får den om en uge eller to. Dette er ikke unormalt da opdateringsforløb på en Android telefon altid sker over tid.

Men via Sonys Xperia blog kan du se hvilke Sales Items (SI numre) der får opdateringen først, og hvornår din burde være klar. Et SI nummer består af otte cifre og er gemt inde på bagsiden af telefonen.

Sony har sammen med annonceringen af opdateringen, også frigivet en video der fortæller om alt det nye, alle Xperia S brugerne får i telefonen. Den kan I se herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jack 01-07-2012 02:49:47

Den 30 juni fik jeg opdateret min tlf til det nyeste ics 4.0.4 fra pc'en. Meget nyt er der kommet, og det er jeg super glad for. Mobilen køre som den skal og er blevet meget venlig at bruge, STORT PLUS

Men personligt mener jeg, at det er for dårligt at denne funktion GEM SKÆRMBILLEDE PÅ TÆND OG SLUK KNAPPEN ikke findes mer, ØV Da jeg ellers bruger den meget

0 0

Om brug af cookies