Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia S, P og U får snart Android 4.0

Sony Xperia S, P og U får snart Android 4.0

Sony opdatere sine mobiler på livet løs, nu er skemaet for deres nyeste mobiler blevet lagt ud – se her hvornår de opdateres.

Sony melder på deres blog nu ud om opdaterings-statussen på deres nyeste mobilserie, nemlig NXT serien.

I NXT serien er mobilerne Xperia S, Xperia P og Xperia U. Alle mobiler blev annonceret under Mobile World Congress, og alle mobiler er enten blevet eller bliver leveret med Android 2.3 Gringerbread.

Men nu får enhederne opdateringen til Android 4.0, lover Sony. Den første i rækken er Xperia S der allerede fra slutningen af juni, begynder at få den nyeste software i sig.

Herefter følge de to andre modeller, hvor Xperia P vil komme kort tid efter Xperia S, og Xperia U forventes at blive opdateret i tredje kvartal.

Sony har på samme tid meldt ud at Xperia Arc og Xperia Neo brugerne, netop nu kan hente Android 4.0 til deres enheder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jack 01-07-2012 02:35:35

Den 30 juni fik jeg opdateret min tlf til det nyeste ics 4.0.4 fra pc'en.
Meget nyt er der kommet, og det er jeg super glad for. Mobilen køre som den skal og er blevet meget venlig at bruge, STORT PLUS

Men personligt mener jeg, at det er for dårligt at denne funktion GEM SKÆRMBILLEDE PÅ TÆND OG SLUK KNAPPEN ikke findes mer, ØV
Da jeg ellers bruger den meget.

0 0
lars 01-06-2012 09:12:29

.."allerede i slutningen af juni" det er godt nok ikke allerede.

Jeg er ved at være træt i at min Experia S stadig ikke har ics.

Nu føler jeg at der sker det samme som med min X10 - hvilket jeg ellers troede Sony var blevet klogere af. Det der mist generer mig er at de ældre modeller allerede har fået ICS og mig som har købt deres nye topmodel, ikke har fået nogen opdatering endnu.
Æv

0 0
Jacob Smidt 04-06-2012 08:27:57

Kan godt forstå din frustration over manglen på ICS.

Men det kan næppe komme som nogen overraskelse, da Sony langt tid før lanceringen i butikkerne af Xperia S skete, meddelte at ICS først ville komme i senere på året, og formentlig også først efter andre modeller havde fået deres.

0 0

Om brug af cookies