Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia Sola - fungerer uden berøring

Sony Xperia Sola - fungerer uden berøring

Sony Xperia Sola leverer en 3,7 tommer Reality skærm, NFC teknologi, og noget helt nyt de kalder for floating touch teknologi.

Sony har under Mobile World Congress fremvist Xperia S, Xperia P og Xperia U. Nu kommer de med en fjerde telefon til deres 2012 line-up, Sony Xperia Sola.

Xperia Sola, kommer i farverne sort, hvid og rød og leveres med Android 2.3 Gingerbread. Skærmen er 3,7 tommer stor og har Mobile Bravia teknologien.

Xperia Sola har en 1 GHz dual-core processor, 5 megapixels kamera, 3D surround sound teknologi, NFC og DLNA teknologi som nogle af sine hoved-features.

Men den største nyhed i Xperia Sola er Sonys nyeste påfund, floating touch. Floating touch er Sonys svar på en bedre web-surfing oplevelse. Med denne nye teknologi er det ikke længere nødvendigt at røre skærmen.

For at navigere rundt på en hjemmeside, bevæger man fingeren hen over skærmen, uden at røre skærmen fysisk. Metoden skulle blandt andet gøre det nemmere at ramme et link der ligger tæt op af et andet link, og dermed give en mere præcis navigering på hjemmesiden.

Se introduktionsvideoen herunder, hvor blandt andet floating touch teknologien demonstreres.

Sony Xperia Sola bliver lanceret på det danske marked medio andet kvartal, til en vejledende udsalgspris på omkring 2.500 kroner.

Xperia Sola vil desuden blive opdateret til Android 4.0 Ice Cream Sandwich i løbet af sommeren 2012.

Læs mere:
- Sony Xperia Sola - se specifikationerne her
- Sony Xperia S - Læs testen her
- Sony Xperia famlilien - mød den her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies