Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia X Compact på vej: Se første billede her

Sony Xperia X Compact på vej: Se første billede her

Sony vil gentage succesen med de tidligere Compact-modeller. Et billede af en ny Xperia X Compact-model er nemlig dukket op.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

I de foregående uger har der været snak om en ny Sony Xperia XR-model, som ved første øjekast bærer præg af det sædvanlige Sony-design, men som ved et nærmere kig har flere mindre designændringer - og nu er endnu en model på vej.

Læs også: Sony inviterer til IFA-event den 1. september

Sony ser nemlig ud til at gentage succesen med en Compact-model i sin nye X-serie. Siden 2014 har Sony været en af de få producenter, der har formået at lave en mindre smartphone på under 5”, som gemmer på tæt på identiske specifikationer med storebroren - og det gjorde ikke overraskende telefonerne relativt populære.

Til venstre ses Xperia X Compact. Til højre ses Xperia XR.
Til venstre ses Xperia X Compact. Til højre ses Xperia XR.
Foto: Twitter.com (@evleaks)

I et tweet har Twitter-tipsteren evleaks delt et pressefoto af den nye telefon, hvor der ikke er de store overraskelser at finde på designfronten: Den ligner en klassisk Sony-telefon med de kantede hjørner og et minimalistisk design.

Det forlyder, at den kommende Compact-model bliver udstyret med en skærm på 4,6” lige som de to foregående Compact-modeller i Z-serien. Af mekanik får Xperia X den kraftige Snapdragon 820-processor, mens der endnu er uvished om, hvorvidt der gemmer sig 3 eller 4 GB RAM i den. Lige som Xperia XR, der blev lækket forleden, kommer Xperia X Compact også med den vendbare USB Type-C-port.

Læs også: Er det her den næste mobil fra Sony - Xperia XR?

I sidste uge udsendte Sony en invitation til en event ved den årlige IFA-messe i Berlin, der finder sted fra den 2. til 7. september. Sonys event, som skydes i gang den 1. september klokken 13:00, må formodes at være en ganske sandsynlig anledning til at lancere denne nye Xperia X Compact og ikke mindst den kommende Xperia XR.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies