Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia XZ1 - pris og fotos ude

Sony Xperia XZ1 - pris og fotos ude

Sony er snart klar med sin efterårskollektion - de første pressefotos og priser er ude nu.

Foto: Xperiablog.net

Sony er på trapperne med ny efterårskollektion som bliver offentliggjort forud for årets IFA-messe i Berlin den 31. august.

Stjernen ved showet bliver sandsynligvis toptelefonen Xperia XZ1 som skal afløse Xperia XZ samt XZs i toppen af Sonys kollektion. En anden længe ventet telefon bliver Sony Xperia XZ1 Compact, afløseren til den fikse Xperia X Compact.

Hvor XZ1 Compacts udseende blev lækket forrige uge, er netmediet Xperiablog.net ude med et sæt pressefotos af XZ1-modellen forud for lanceringen.

Se også:  Video ude: her er Sonys fikse Xperia XZ1 Compact

Velkendt design

Sony lader ikke til at ændre meget på designet på sin XZ1’er i forhold til forgængere som Xperia XZs som deler det kantede udtryk skåret ud af metal. Displayet holder også fast i det klassiske 16:9 format, mens andre producenter i stigende grad satser på mere aflange formater.

Sony synes ikke at have gjort sig større bestræbelser på at slanke kanterne omkring displayet maksimalt. Sonys smarte frontvendte stereohøjtalere er dog igen at finde både over og under displayet.

Den kombinerede power-knap og fingeraftrykslæser er igen til stede på siden, mens volumenknappen nu rykker op til et sted, hvor den er nemmere at nå med tommelfingeren.

Se også:  Sonys vilde Android-projektor Xperia Touch kommer til Danmark

Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact priser

Den nye kollektion får også priser der læner sig tæt op af sidste års modeler. Ifølge Xperiablog vil Xperia XZ1 debutere i to farver sort og lyserød til en vejledende pris på 599 britiske pund – svarende til omkring 4.800 kroner herhjemme. Xperia XZ1 compact bliver billigere med en startpris på 499 pund, hvilket svarer til godt 4.000 kroner i danske priser.

En tredje model forventes at blive offentliggjort, når Sonys event løber af staben den 31. august kl. 13.00 dansk tid.

Læs også:  Sony Xperia XZ Premium - Premium på papiret [TEST]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies