Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia Z1 - kendt under kodenavnet Honami?

Sony Xperia Z1 - kendt under kodenavnet Honami?

Den nye topmodel fra Sony, som har været kendt under kodenavnet Honami, får måske det officielle navn Xperia Z1.

Sonys kommende topmodel, som netop nu er kendt under kodenavnet Honami, får måske det officielle navn Sony Xperia Z1. Sådan lyder det fra en XDA-Developer bruger, som tidligere har kommet med læks omkring tidligere Xperia enheder. Det skriver GSMArena.com.

Foruden læk fra denne bruger, så er et par pressefotos af Xperia X1 også dukket op – dog er de ikke i særlig høj opløsning. Men de afslører dog, at telefonen vil blive tilgængelig i hvid, sort og lilla. Dog afslører billederne, at den designmæssigt minder om den oprindelige Xperia Z.

 - Sony Xperia Z – en kæmpe på mobilmarkedet (mobiltest)

Det forventes, at Sony vil præsenterer Xperia Z1 (Honami) til et event, onsdag den 4. september, dagen før IFA-messen i Berlin begynder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hellas7 21-08-2013 10:38:31

!

0 0
Erling 24-08-2013 20:55:02

Fuldstændig enig. Det er lidt træls at se på. Jeg skal da gerne medgive det lugter af detaljehysteri. Det kan da også godt være tilfældet. Det hører bare med til historien, at skribenterne her på siden netop ernærer sig ved at formidle det skrevne ord. Som sådan kunne det da være skønt om man satte en ære i at udtrykke sig korrekt. "Læk" som det her er anvendt i navneordsform hedder faktisk "lækker" i flertal. Jo det gør - slå det selv op. Jeg skal da være den første til at erkende, det ville lyde dumt i den foreliggende situation. Som Mads påpeger ville "lækager" kunne bruges. "Afsløringer" var en anden mulighed. "Som er kendt for, tidligere at have lækket pålidelig information" var en tredje.
Kanské jeg bare er en gammel petitesserytter, men det virker altså for billigt at gribe til noget ukurant, når mulighederne indenfor rammerne af korrekt dansk nu er så mangfoldige.

MVH
ELO

0 0
Mads R 21-08-2013 22:46:16

Det er måske ikke i retskrivningsordbogen, men bliver brugt meget som slang om noget der er lækkert.
Det giver dog ikke meget mening i denne sammenhæng, men nu er der meget på mobilsiden der ikke altid giver mening.
Men hvis du sætter lækager ind i stedet for læks giver artiklen mere mening.

0 0

Om brug af cookies