Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia Z1 - så er den officiel

Sony Xperia Z1 - så er den officiel

Sony har netop præsenteret deres nyeste topmodel, Xperia Z1, på et pressemøde i Berlin. Læs alt om den her.

IFA-messen 2013 danner netop nu rammen om et pressemøde på Sony’s stand, hvor de har fortalt lidt omkring ”ét Sony”, som betyder de virkelig udnytter de forskellige kompetencer de mange afdelinger i Sony besidder.

Produktet, som for alvor viser ”ét Sony” er den nye smartphone, Xperia Z1, som samler alt det gode fra Sony når det kommer til skærme-, musik- og kameraoplevelser.

Xperia Z1 kommer med en 5 tommer Full-HD skærm og den seneste processor fra Qualcomm. Foruden det, så er den ligesom forgængerne også vand- og støvtæt.

Foruden Xperia Z1 har Sony også præsenteret Sony Smartwatch 2, Vaio Tab 11, Reader PRS T3, Cyber-shot QX10 og QX100 samt nyt Bravia TV, Soundbar og meget mere.

Sony Xperia Z1 (Foto: John G. Pedersen)
Sony Xperia Z1 (Foto: John G. Pedersen)

Sony Xperia Z1

Sony har netop introduceret Xperia Z1, som er en vandtæt smartphone, der kombinerer den hurtigste smartphone processor netop nu (Qualcomm Snapdragon 800) med en ny og anderledes kameraoplevelse.

Xperia Z1 skal forene ”ét Sony” og den nye smartphone er et resultat af alt det bedste fra Sony.

 - ”Xperia Z1 er en vigtig milepæl for Sony i vores vedvarende indsats for at tilbyde uforglemmelige oplevelser til vores kunder,” siger Kunimasa Suzuki, direktør og CEO, Sony Mobile Communications.

Sony Xperia Z1 kommer med en 5 tommer skærm, Qualcomm Snapdragon 800 processor med 2.2 GHz quad-core CPU, 4G/LTE, 20.7 megapixels kamera, G Lens og et batteri på 3.000 mAh.

Foruden det så er telefonen også vandtæt og støvafvisende med IP55 og IP58 certifikat.

Designmæssigt minder den om forgængeren, Xperia Z, dog er der lyttet til lidt af kritikken fra brugerne og derfor er det nu med rundere hjørner og en aluminiumsramme – for- og bagside er fortsat i hærdet glas.

Xperia Z1 lanceres på det danske marked torsdag den 4. oktober 2013 i farverne sort, hvid og lilla og vil få en vejledende pris på mellem 5.000 og 5.500 kroner uden abonnement.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies