Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia Z2 Compact - se de lækkede billeder

Sony Xperia Z2 Compact - se de lækkede billeder

Sonys anmelderroste Z2 smartphone dukker nu op i en kompakt lillebror, der skal overtage pladsen fra Z1 Compact.

Som det tydligt fremgår i Sony Xperia Z1 Compact anmeldelse: Muskelmobil i kompaktklassen [MOBILTEST], så er redaktionen på Mobilsiden.dk begejstret for Sonys syn på lommevenlige flagskibsmobiler. 

Nu er lækkede billeder dukket op på nettet af efterfølgeren. Denne mobil går ikke overraskende under navnet “Z2 Compact”, da der er tale om en efterfølger til den anmelderroste Sony Xperia Z2, som Mobilsiden for nyligt har kigget nærmere på

Sony Xperia Z2 topper kamera-hitlisten

Billederne afslører, at Compact-versionen ligner sin storebror til forveksling. Et 20,7 megapixel kamera pryder bagsiden med en single-flash. NFC er indbygget, og vi forventer naturligvis en vis vandtæthed fra techgiganten. Det skriver SlashGear.

Sony Xperia Z2 Tablet anmeldelse: Verdens letteste og tyndeste 10'er [TEST]

Specifikationer er ikke afsløret, men det forventes, at Z2 Compact kommer med et 1080p skærm og mulighed for udvidelse af hukommelse på op til 128 GB, samt en Qualcomm Snapdragon chip under motorhjelmen. 

Intet er officielt udmeldt fra Sony, så det ser ud til at vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu. Mobilsiden følger naturligvis udviklingen. 

Kilde: SlashGear

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies