Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia Z3 billeder lækket før tid

Sony Xperia Z3 billeder lækket før tid

Sony's tredje generation af Xperia Z3 fortsætter forgængerens dyder med elegant design, men får nye farver

I dag starter IFA messen for alvor, og her vil alle de store producenter præsentere en række produkt og servicenyheder. En af dem er Sony, som kl 16 viser nye produkter til verdenspressen.

Læs også: IFA 2014 opvarmning - hvad ser du mest frem til ? [AFSTEMNING]

Vi forventer at Sony præsenterer både nye smartphones, tablets og smartwatches, men personer hos Sony har været lidt for ivrige, for nu kommer der lækkede billeder fra Sony, som ser meget officielle ud.

Læs også: Sony Z3 Compact i friske farver

De for tidligt lækkede billeder viser Xperia Z3's nye design, men viser også Sonys smartband, Xperia tablet og smartwatch.

Xperia Z3 ser ud til at få nyt design, men også flere farver. På billederne kan man også se Sonys smartwatches, hvor det lille smartband ser ud til at på E ink skærm, så det er letlæseligt i solen, og samtidig holder lang tids batteri.

Læs også: IFA 2014 overblik - hvad vi får at se i Berlin

Du kan se alle billederne herunder, og så er der vist ellers kun at vente på, at Sony officielt præsenterer specifikationer, priser og dato for hvornår vi kan finde de vandtætte produkter i danske butikker.

Følg med på Mobilsiden i løbet af dagen og resten af ugen, hvor vi opdaterer med officielle nyheder og førstehånds-indtryk fra Mobilsidens udsendte i Berlin.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

René Andersen 03-09-2014 13:06:01

Kom så med den :D skal ejes :D

2 0

Om brug af cookies