Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia Z3 - første billeder lækket

Sony Xperia Z3 - første billeder lækket

Sony har fortalt, at de vil lancere et nyt flagskib cirka hvert halve år, og derfor er rygterne om næste version allerede i gang

Japanske Sony mener, det er bedst for dem at udsende et nyt flagskib hvert halve år, og det betyder, at der ikke er så længe igen, inden næste satsning kommer. Det forventes at være Sony Xperia Z3, der vil fortsætte Sonys flagskibsserie.

De nuværende rygter går på, at Sony Xperia Z3 vil have en 2,5GHz snapdragon 801 processor, 3GB RAM og en Full HD skærm. Det skriver Gizmobolt.com.

Læs også: Sony Xperia T3 lanceret - en ultratynd stortelefon 

Sony Xperia Z3 er efter sigende også blevet fanget på kamera herunder. Billedets autencitet er endnu ikke blevet bekræftet, men der skulle være tale om Xperia Z3 til venstre og Xperia Z3 Compact til højre.

Er der tale om et rigtigt billede, vil det være første gang, en Xperia Z-telefon fra hovedlinjen har haft en helt hvid forside bortset fra skærmen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

lsj 08-07-2014 15:22:25

Mikkel Guldbjerg Jensen..... Hvis du havde gjort dit job ordenligt så ville du vide at det ABSOLUT ikke er første gang at sonys flagskib kommer i hvid... xperia z dvs 3 nr flagskib tilbage i tiden kan også fåes i hvid.. der er noget der hedder reserch.. god dag til dig ;-)

0 1
Mikkel Guldbjerg Jensen 08-07-2014 16:28:55

Hej Isj

Så vidt jeg kan se, er det kun Sony Xperia ZL, der har været helt hvid. Alle andre har kun haft en hvid bagside og kant fortil.

Lad mig endelig høre, hvis du har fundet andre. Teksten er præciseret, og jeg beklager misforståelsen :)

Venlig hilsen Mikkel - Mobilsiden.dk

1 0
lsj 08-07-2014 17:47:56

hej igen mikkel... godt du fik rettet teksten.. så er jeg glad ;-) god sommer

0 0
Om brug af cookies