Sony Xperia Z3 Tablet Compact er præsenteret

Sony lancerede en række smartphones og wearables på IFA, men der blev også plads til en ny tablet i lommestørrelsen

Sony Xperia Z3 Tablet Compact er præsenteret

Sony har lanceret Xperia Z3 Tablet Compact, til forbrugere, som gerne vil have en tablet man kan bruge, uden, at begge hænder skal holde på tabletten.

Sony’s Z1 og Z2 tablet er i forvejen meget tynd, faktisk så tynd at de blev kåret som de tyndeste tablets. Sony har ikke tænkt sig at ændre på det med Z3 Tablet Compact. Sony siger selv, at Z3 Tablet Compact er verdens tyndeste, med 6.4mm tykkelse, og samtidig er den også den letteste med kun 270 gram. Sony har dog ikke sapret på sikkerheden, da Z3 Tablet Compact får vand og støvtæt ratingen på IP65/68.

Læs også anmeldelsen: Sony Xperia Z3 Tablet Compact – En vaks vandhund [TEST]

Som de andre i Z serien, får Tablet Compact også TRILUMINOS skærm med flotte farver og “Live Colour LED technology”. Skærmen er 8″ Full HD.

Desingmæssigt ligner Z3 Tablet Compact mere Z2 end den ligner Z3 smartphonen. Z3 Tablet Compact får samme buede kant som Z3 smartphone, men får stadig en metalkant i siderne, lige som Z2 Tablet.

Specifikationer:

Mål: 213.4 x 123.6 x 6.4 mm, 270 gram
Ydelse: Snapdragon 801 quad-core 2.5, Adreno 330 Grafik, 3 GB RAM
Lager: 16 GB hukommelse, men mulighed for yderligere 128 GB med MicroSD kort.
Netværk: Bluetooth v4.0, Wi-Fi 802.11ac, mulighed for 4G/LTE
Kamera: 8.1 MP, 3264 x 2448 pixels, Full HD video ved 30fps, frontkamera: 2.2 MP
Batteri: Li-Ion 4500 mAh batteri
Software: Android 4.4.2 KitKat
Øvrigt: NFC, IP68 vand- og støvtæt, fås i hvid eller sort

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Specielle funktioner

Sony er ikke kun kendt for smartphone og tablets, men også deres Playstation, og har du sådan en, giver Sony dig et ekstra argument, for at blive i Sony familien, hvis du skal have ny tablet. Det er den eneste tablet med PS4™ Remote Play.

PS4 Remote Play giver din Z3 enhed mulighed for at forbinde med din Playstation, så du kan styre konsol og spilel med din tablet. Er der en anden som bruger TV’et, så kan du stadig tænde din Playstation og forbinde DualShock controlleren til din Z3 Tablet. Sony giver dig altså rig mulighed for at game på din Z3 Tablet Compact.

PS4 Remote Play er kun for Sonys Z3 serie, så som mimimum må kunder med Z1 eller Z2 smartphone eller tablets se sig forbigået. Om Remote Play senere kommere til Z2 vides endnu ikke.

Som nogle af de andre Sony produkter, så kommer Tablet Compact også med en “Battery STAMINA Mode”, så der er lang batteritid, og Sony har testet Z3 Tablet Compacts batteri til at holde 13 timer med video playback.

Opdateringer på sagen

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 25/8/2014 gik redaktionen videre med historien; Ny Sony-tablets specs lækket – Følg den videre histore her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.