Sony Xperia Z4-billeder lækket på Twitter

Flere lækkede billeder af Sony's kommende topmodel, Xperia Z4, spredes i disse dage på nettet og viser designet frem.

Sony Xperia Z4-billeder lækket på Twitter

Sony er i fuld gang med at gøre næste topmodel klar, som bliver den fjerde generation i Z-serien, og nu vælter billederne frem af Xperia Z4.

Indtil videre har Sony formået at holde det næste store sats hemmeligt for nysgerrige sjæle, men den går ikke længere. En Twitter-bruger ved navn @OnLeaks har nemlig fået fingrene i fire billeder, der viser renderinger af Sony’s flagskibsmodel.

Læs også: Sony på vej med Xperia Z4 tablet

Det er samme person, som står bag de lækkede billeder af LG G4, som vi for nyligt skrev om. På trods af, at Twitter-kontoen blot er 2 uger gammel, har han allerede spredt rygter om en lang række produkter, som umiddelbart virker ægte.

Tilbage til Sony Xperia Z4, som han nu har lækket: Billederne er af en relativ høj opløsning, hvilket er et sjældent syn blandt lækkede billeder. De nye Z4-billeder viser telefonen frem både forfra, bagfra og med skærmen vendt opad og nedad.

Sony Xperia Z4
Her ses Sony Xperia Z4 på en rendering med de ændrede højttalere og synlige USB-port.

Ved første øjekast er der ikke den store forskel fra Z4 i forhold til forgængeren – præcis som det er tilfældet med LG G4 i forhold til LG G3. Hvis man kigger nærmere, bemærker man, at højttalerne er placeret en anelse anderledes. De er rykket helt ud mod top og bund og er væsentligt tyndere og bredere.

Læs også: Første billede af LG G4 lækket

Samtidig er Micro USB-porten nu helt synlig og er placeret i bunden. I Z3 er den gemt bag en beskyttelsesflap sammen til venstre. Det betyder altså, at du meget nemmere kan tilslutte oplader og andre enheder til telefonen end førhen.

Om det så bliver på kompromis af IP68-certificeringen (støv- og vandafvisning), som Sony har fået stor ros for at udstyre alle topmodeller med, vides ikke.

Sony kan meget vel opnå samme støv- og vandtæthed på trods af den åbne USB-port. Det formåede de nemlig med Xperia M4 Aqua, som blev offentliggjort under Mobile World Congress i Barcelona.

De tre knapper i højre side, tænd/sluk, lydstyrke og udløserknappen, er alle placeret som du kender det. Ved siden af USB-porten i bunden er der lavet et lille hul, hvori man formentlig kan indsætte en snor eller lignende som i forgængeren.

Kameraet og den tilhørende blitz bagpå er også placeret på samme måde som før. Det samme gælder for tilslutningen af et 3,5 mm jackstik, der sidder i toppen, mens den tildækkede mulighed for microSD-kort er flyttet over på venstre side, hvor USB-porten tidligere var placeret.