Sony Xperia Z4 kan blive et monster

Et nyt læk peger på, at Sony vil proppe Sony Xperia Z4 til randen med godter og genoverveje 6-måneders cyklus

Sony Xperia Z4 kan blive et monster

Sony har besluttet, at der kun skal gå 6 måneder mellem versionerne af flagskibsserien Sony Xperia Z, og det betyder, at snakken om Xperia Z4 allerede er begyndt. Og det er stærke sager, der gemmer sig i den første spæde hvisken om Sony Xperia Z4.

Læs også: Hele Sony Xperia Z-linjen får Lollipop

Næste omgang flagskib fra Sony skulle blandt andet gemme på en 5,5” QHD skærm, 4GB RAM, 32GB lagerplads og et nyt kamera. Kameraet bliver på omkring de 20MP, men vil have en buet sensor, som skulle give mere skarphed.

Derudover rygtes der også en 2,8GHz octa-core Snapdragon 810-processor i Sony Xperia Z4, som altså vil have maser af hestekræfter at lege med.

6 eller 12 måneder

En anden interessant detalje handler ikke så meget om telefonen selv, men mere Sonys fremtidige planer. Sony skulle være kommet til den erkendelse, at teknologien bevæger sig for langsomt til en 6-måneders cyklus og vil gå tilbage til en årlig version af deres flagskibe.

Læs også: Sony Xperia Z3 og Z3 Compact får Chromecastfunktion

Selvom det er en ubekræftet kilde, så skriver AndroidOrigin.com, at informationerne kommer fra samme sted, som kunne leve Sony Xperia Z3 Compacts specifikationer før den officielle præsentation.