Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia Z5 får interessant fingeraftrykslæser

Sony Xperia Z5 får interessant fingeraftrykslæser

Første lækkede fotos af Sonys kommende flagskibsmobil røber at Sony tænker alternativt i deres kommende Z5. Se billederne her.

Det forventes at Sony vil byde ind med en, måske endda to, af efterårets helt store nyheder med femte generation af deres Z-serie.

Z-mobilerne forventes igen at arve et nydeligt vandtæt design i glas og metal, som snørrer potent indmad ind i nydelig emballage.

De første lækkede billeder af hvad der formodes at være henholdsvis en full-size og kompakt version viser nemlig nogle spændende designløsninger.

På højre side er den vanlige power-knap denne gang erstattet af hvad der formodes at være en taktil fingeraftrykslæser. Løsningen gør, at fingeraftrykslæseren hverken skal fylde for neden eller gemmes bagpå som hidtil set i mobilbranchen.

Som tidligere Z-mobiler vil Z5 og Z5 Compact byde på en dedikeret kameraknap, mens volumenknappen rykker endnu længere ned.

Se også: Sony Xperia Z5 rygtes snart klar med specifikationer i top

Forventet topydelse

Under det stilfulde ydre, vil Z5’erne leve op til forrige generationers rundhåndede brug af topkomponenter. Kraftværket bliver en otte-kernet sag, som understøttes af 4GB af den hurtige LPDDR4 RAM.

Kameraet vil tage billeder på over 20 megapixels mens skærmen vokser end tand og vil bredde sig over 5,5 tommer.

Hvornår Z5’erne vil debutere er ikke offentliggjort endnu, men Sony vil givetvis benytte sig IFA-messen i begyndelsen af september til at løfte sløret for de to nye stjernemobiler.

Lyder det alt sammen som en mobil for dig, skal du følge med her på mobilsiden.dk hvor vi vil følge Sonys nye topmobiler på nær hold.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies