Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia ZR - ny supermobil på vej?

Sony Xperia ZR - ny supermobil på vej?

En ny vandtæt Sony supermobil, der forventes at få navnet Sony Xperia ZR, er ifølge rygter på vej.

Sony Xperia Z (Foto: Sony)
Sony Xperia Z (Foto: Sony)

Sony Mobile vil inden længe lancere en ny Xperia-model, der får navnet Sony Xperia ZR. Det skriver websitet Xperiablog.net. De hævder at have informationen fra en troværdig kilde.

Xperia ZR går efter alt at dømme under kodenavnet Sony ”Dogo” (C550X), og har tidligere været omtalt visse steder på internettet.

Xperia ZR kommer, ifølge rygterne, med en 4,6 tommers skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels, 1.5 GHz quad-core Qualcomm S4 Pro-processor, 2 GB RAM, 8 GB indbygget hukommelse (med mulighed for udvidelse af microSD-kort), 13 megapixels kamera og et 2.300 mAh batteri.

 - Sony Xperia Z - en kæmpe på mobilmarkedet (mobiltest)

Specifikationerne ligger tæt på Xperia Z, som netop nu er topmodellen fra Sony. Ligesom Xperia Z vil Xperia ZR også være vandtæt.


Læs også:
 - Web-tv: Sony Xperia Z har været med Mobilsiden.dk i svømmehallen

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Jensen 01-05-2013 12:27:40

Det virker som om at Sony går lidt samme som Samsung, men at lave en mindre version med dårligere specs end topmodellen

0 0
Urbanus 30-04-2013 10:58:38

Øh, supermobil? Er det ikke en lidt forkert overskrift?

Og nej, specifikartionerne ligger da ikke tæt op ad Xperia Z som der står. Det ligner mere en nedgraderet version af Xperia Z, måske for at ramme det øvre af midter-segtementet.

Men den har lavere opløsning, mindre skærm, kun halvt så stor indbygget hukommelse og mindre batteri. Det vil jeg ikke betegne som en supermobil, men en ganske udmærket telefon i toppen af midten eller i bunden af toppen - især hvis prisen bliver skarp.

0 0
Sonny 30-04-2013 13:30:33

Tror du har ret. Den rammer købere der ikke er til 5" skærme, men næsten får det samme. Tror nu deres Xperia SP kommer til at ramme lige den gruppe købere, dog uden den vandtætte "feat".

0 0

Om brug af cookies