Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony Xperia ZR - ny vandtæt Sony-mobil

Sony Xperia ZR - ny vandtæt Sony-mobil

Sony har netop annonceret Xperia ZR, som kan tage billeder under vand. Læs nærmere om pris og tilgængelighed her.

Sony Xperia ZR (Foto: Sony)
Sony Xperia ZR (Foto: Sony)

Sony Mobile Communications har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de introducerer deres nyeste Xperia-model, Xperia ZR.

Xperia ZR har det højeste niveau af vandafvisning, hvilket betyder det er muligt at tage billeder og filme i Full-HD under vand.

Telefonen har en 4,6 tommer HD Reality skærm med Mobile BRAVIA Engine 2, 13 megapixels kamera med HDR video og Exmor RS, 1.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor, 4G LTE, 2 GB RAM, STAMINA Mode og Android 4.1 Jelly Bean.

Den er også certificeret med IP55 og IP58, da den er vandtæt og støvafvisende. Det betyder blandt andet, at du kan holde den under 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter.

 - Web-tv: Sony Xperia Z har været med Mobilsiden.dk i svømmehallen

 - “Xperia ZR skubber til grænserne for, hvor og hvordan forbrugere kan udnytte det fulde potentiale af deres smartphones. Ved at kombinere Sonys førende kamerateknologi med det højeste niveau for vandafvisning behøver du aldrig mere gå glip af et vigtigt øjeblik,” siger Morten Johansen, Marketingchef for Danmark ved Sony Mobile Communications.

Xperia ZR kommer i farverne sort, hvid, pink og mintgrøn og den vil være tilgængelig i løbet af tredje kvartal på det danske marked. Den forventes at få en pris omkring 4.000 kroner uden abonnement.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 13-05-2013 09:48:21

En kraffuld mobil i et mere lommevenligt format end forårets 5" mastodonter.

0 0

Om brug af cookies