Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonys mobildivision bløder

Sonys mobildivision bløder

Pengene flyder ud af Sonys mobildivision efter deres dårligste kvartal i tre år.

Sony Mobile som står bag rækken af Xperia telefoner har netop meldt om de dårligste salgstal i intet mindre end tre år. Ikke siden 2012 er det blevet solgt så få Sony telefoner, hvilket naturligvis betyder et ganske markant fald i omsætningen.

Desværre er der ikke blot tale om at indtjeningen også er faldet en smule, samtidig med at omsætningen er faldet med 16 procent (til 226 millioner dollars), er tabet ved at drive Sony Mobile steget til cirka 185 millioner dollars.

Læs også: Se Sonys nye Android koncept

Kun 7,2 millioner telefoner er blevet solgt, hvilket er et fald på 23 procent i forhold til samme periode sidste år. Det får Sony til at nedjustere forventningerne til 2015 i formodning om fortsatte problemer.

Der har tidligere på måneden verseret rygter om et muligt salg af mobildivisionen, men det fik direktør Hiroki Totoki for selvsamme afdeling slået fast at der ikke er tale om da han fortalte at "Sony vil aldrig sælge eller forlade den nuværende mobilforretning."

Læso gså: Sony Boss slår fast: vi vil fortsat lave smartphones

Hvor længe Sony så vil tillade tab i denne størrelse må vi vente og se, indtil videre arbejder Sony videre på et nyt Android koncept som skulle mindske mængden af bloatware betragteligt.

Kilde: Android Police


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies