Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sonys smartphonesalg går skidt

Sonys smartphonesalg går skidt

Den japanske smartphoneproducent kan ikke indfri egne forventningerne til salget, og nedjusterer.

Det går ikke helt så godt som japanske Sony kunne ønske sig, når det gælder salget af smartphones, skriver Reuters.

Sony forventer ikke at kunne generere et overskud på smartphones, da salget af telefoner ikke lever op til selskabets forventninger.

Sony har justeret årets prognoser, og regner nu med at sælge 43 millioner smartphones, hvilket er 14 procent under forventningerne på 50 millioner telefoner. Dermed kan hele overskuddet være tabt, og selskabet rammer formentlig et resultat omkring nul.

Det betyder at Sonys bliver nødt til at gentænke sin strategi, og selskabets nytiltrådte økonomidirektør, Kenichiro Yoshida, siger at selskabet overvejer at ændre på antallet af telefoner i deres portefølje, ligesom de overvejer telefonernes livscyklus, der stemmer hvornår en telefon afløses af en anden.

Kilde: Reuters

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Steffen Laursen 04-08-2014 09:23:57

De er ellers lækre. Men lidt for store. Hvis de minimerede rammerne ligesom LG har gjort, så ville de vinde en smule plads. Og ellers bare prøve at gå lidt imod trenden med større og større telefoner.

0 0
René Andersen 31-07-2014 14:39:25

Ville gerne støtte SONY. Men jeres mobiler er alt for kantet syntes jeg. Z1 som jeg har er super lækker og god. Men hold nu op hvor er den uhandig

1 0
Søren 02-08-2014 21:32:50

Jeg syntes at problemet er deres skærme, de er så matte og kedelige...

0 0

Om brug af cookies