Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sort HTC One kræver tålmodighed

Sort HTC One kræver tålmodighed

HTC One kommer i farverne sort og hvid, men det kræver ekstra tålmodighed, hvis du vil have den sorte model.

HTC One (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC One (Foto: Mobilsiden.dk)

En række brugere på Mobildebat.dk skriver, at de har fået en mail fra teleselskabet 3, hvor det oplyses den sorte variant af HTC One først kommer i juni måned. Til trods for, at HTC tidligere har meldt ud salgsstarten var slutningen af marts måned. Denne er dog siden lanceringen blevet forsinket til midten af april.

 - Stor efterspørgsel forsinker HTC One i 14 dage

 - ”Vi beklager meget, men den store efterspørgsel på HTC One har givet os udfordringer. Vi har ikke kunne få nok enheder til landet, hvilket er årsagen til, at vi har besluttet, at rykket salgsstarten fra ultimo marts til medio april,” fortalte Peter Frølund, nordisk direktør i HTC, til Mobilsiden.dk i sidste uge.

Men den sorte variant forsinkes altså endnu mere. Mobilsiden.dk har nemlig fået bekræftet fra teleselskabet 3, at de har sendt denne mail ud til deres kunder. Ligesom Elgiganten også på deres hjemmeside har rykket salgsstarten på den sorte model - datoen er nu 7. juni 2013.

 - ”Den hvide model er prioriteret pga. den store efterspørgsel. Så derfor har vi sat alt ind på at levere én farve først og udskudt den sorte model,” lyder det fra Peter Frølund til Mobilsiden.dk.

Så måske grunden stemmer overens med de rygter, som netop nu florerer på internettet, at HTC har problemer med at skaffe hardware komponenter til HTC One.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Phoenix 11-03-2013 18:34:34

Forstår da godt at nogle kan have kritisk synspunkt til plastikken på samsungs mobs.

Ikke desto mindre så er det jo 100% en subjektiv mening du kommer med :) Just saying.

HTC'en er nice, men indtil vi kender prisen på SGS IV, så virker HTC'en mig noget dyr.

SGS III er stadig voldlækker IMO, og re bestemt ikke det som generer mig (ud af mange), så lur mig om ikke begge kommer til at gå som varmt brød, med en lille fordel til samsung da de ligesom apple har fået deres mærket brandet godt ind i danskerne med 2 kæmpe succes i træk SGS 2/3.

Som dig selv som du siger du kender rigtig mange der vil fravælge den, lige så vel er der måske nogle punkter på samsungen der bedre der end hvad HTC'en kan tilbyde.

Bottomline - Plastikdelen er langt fra alt og bedømme en tlf ud fra ;)

(Er ikke imod HTC, elsker dem, og haft dem selv, men kig på produktet og hvad du får - ligesom med apple når man betaler 6k for ens tlf hedder iphone5 i stedet for 4S da der i grove træk var minimalt og hente xD)

0 0
AndroideVSios6 11-03-2013 12:38:33

Hvis samsung galaxy s4 kommer før htc one så køber jeg samsun galaxy s4.
To bad htc

0 0
Anker 11-03-2013 15:44:01

Tror du vil have bedre af at vente lidt på den One. Er der ikke et gammelt ordsprog der siger at lykken kommer til den der venter, eller ?? ha ha... Ej men Samsung'en bliver jo højst sansynligt i plastic !? Bare den ene ting gør at jeg kender rigtig manger der meget hellere vil have HTC'en, den vil altså føles som mere smæk for skillingen end en S3 med 0,2" større skærm, og samme "dejlige" plastic finish.. uhhpph

0 0
Om brug af cookies