Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sound Blaster er klar med nye powerheadsets

Sound Blaster er klar med nye powerheadsets

Vil du have power i lyden på din smartphone, er Creative klar med nye Sound Blaster headsets i forskellige prisklasser.

Creative, Sound Blaster, EVO ZxR, headset.
Creative, Sound Blaster, EVO ZxR, headset.

Er du på udkig efter nogle ordenlige bøffer til ørerne. Eventuelt en sensommer-gave til dig selv?

Sound Blaster sender efter sommerferien fire nye headsets på markedet, der kan anvendes til musik, spil og film på såvel computeren som smartphonen og tabletten.

En af nyhederne er multi-core processor til behandling af lyden. Denne Sound Blaster SB-Axx1 chip ligger i produkterne EVO ZxR og EVO Zx. Den forøgede processorkraft skulle også give bedre lydkvalitet ved talekommunikation, som headsettene også understøtter. Der er dobbelte mikrofoner, som er skjult i ørekopperne.

Der er såkaldt Crystal Voice Focus, der giver mulighed for at skabe en akustisk zone omkring brugerens mund, der dæmper omgivelserne støj og samtidigt leverer god samtalekvalitet, skriver Creative i en pressemeddelelse.

Prisen på Sound Blaster EVO

EVO-serien kan tilsluttes ved Bluetooth (aptX og AAC). Der er NFC, 24-bit lyd via USB samt analog tilslutning via 3,5 mm mini-jackstik. Headsettet kan parres til to enheder på en gang.

Topmodellen hedder EVO ZxR. Prisen forventes omkring 2.299 kroner. Dernæst følger EVO Zx til 1.799 kroner, EVO Wireless til 1.399 kroner samt EVO der fås til omkring 999 kroner.

Produkterne har forskellige egenskaber, hvilket prisen også afspejler. Derfor anbefaler vi, at du lytter til de nye Sound Blaster headsets i en forretning, inden du køber.

Salgsstarten er ukendt, men efter august måned er et godt bud.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies