Spændende features på vej i Windows Phone 8

En lækket video fortæller hvordan Microsoft forventes at udfordrer både Android og iOS med NFC og Skype dybt integreret til både samtaler og beskeder.

Spændende features på vej i Windows Phone 8

Microsoft ser ud til at mene deres mobile styresystem. I en ny lækket video fortæller chefen for udviklingen af Windows Phone Joe Belfiore, at der arbejdes på at integrere NFC og Skype mere i styresystemet. Det skriver PocketNow.com.

Windows Phone 8 sammer fra den samme softwarekode, der ligger til grund for PC-versionen af Windows 8, hvilket også betyder de to platforme bliver mere lig hinanden. For udviklere vil det også betyde det er nemmere at udvikle applikationer og programmer til Windows Phone 8.

En af de helt store ændringer fra Windows Phone 7 til 8 bliver den store integration af Skype, som skal foregå på lige fod som almindelige stemmeopkald. Skype kan også bruges til at skrive beskeder med, så det bliver lidt ligesom Apple har iMessage og FaceTime.

Endnu en ting bliver, at det understøtter microSD-kort, en mulighed der heller ikke er med Windows Phone 7. Der vil også komme en ny applikation, som hedder DataSmart.