Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spændende referencer fundet i iOS 9.3 betakode

Spændende referencer fundet i iOS 9.3 betakode

Man kan lære mange ting, hvis man kigger koder igennem, og Apples iOS 9.3 beta 1.1 gemmer på lidt godbidder

Programmører ved det nok godt i forvejen, men det er i koderne, at det magiske sker i computerverden. Derfor kan det nogle gange være spændende at kigge koderne efter i sømmene, og sådan en tur har Apples nyeste beta-versidon af iOS 9.3 fået.

På Twitter har brugeren @uloshe postet et billede og markeret tekst, der kaster mere brænde på bålet, der handler om jack-stik i den kommende iPhone. Det skriver PhoneArena.com.

Læs også: iOS 9.3 beta udgivet: Her er alle nyhederne

Den markerede tekst, som kan ses på billedet nedenfor, siger nemlig: "Headphones.have.%sinput.NO" - det er et stykke kode, som ikke nødvendigvis bliver brugt nu, men som kan komme i spil senere hen.

I koden er begravet mange ting, der måske og måske ikke vil blive aktiveret i fremtidige versioner af softwaren, men det er noget af et sammentræf, når andre rygter har været så stærke.

Hurtigere end WiFi

En anden ting, der er gemt i koderne, som dog nok ikke kommer hele vejen ud til brugerne lige foreløbig, er benævnelsen af LiFi - en ny teknologi, som har en næsten uhørt høj hastighed til at transmittere data i teorien.

Læs også: Slut med mobillys der blænder om natten

LiFi bruger nemlig lys til at transmittere data, ved at blinke i ekstremt høj fart. Disse blink kan en sensor i telefonen så opfange og omdanne til de signaler, den kan bruge. Blinkene går så hurtigt, at det menneskelige øje ikke kan opfange dem, og derfor kan pæren i lampen i stuen en gang i fremtiden være den lyskilde, der transmitterer LiFi-data.

Teknologien er dog ikke langt nok fremme til at kunne blive implementeret lige nu, men LiFi er nævnt i Apples koder, så amerikanerne er forberedt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies